MAJČINSKE MUKE

Ida Prester: 'Tražim vrtić u kojem tete ne puštaju narodnjake!'

13.03.2016 u 20:24

Bionic
Reading

Glazbenica i televizijska voditeljica Ida Prester izazvala je burnu raspravu na svom Facebook profilu nakon što se u statusu požalila kako se u vrtićima djeci puštaju - narodnjaci. Ponosna mama dvogodišnjeg Roka sa suprugom Ivanom Peševskim odlučila je da im jedinac krene u vrtić, ali tu su nastale prave muke

'Tražim vrtić u bg il zg u kojem tete NE puštaju narodnjake. Ni hrvatske ni srpske. Gdje se slušaju prave dječje pjesmice, trešnjevački mališani, kolibri, kasnije Ramonesi, Beatlesi (još ak može the gossip, hot chip, grimes), pa hladno pivo, idoli, Denis&Denis... Mislim da to nije samo muzika - to je odgoj, svjetonazor, estetika, stav prema ženama, stav prema parama, općenito - stav. Od početka. Lako ćemo za strane jezike', napisala je Ida i izazvala oduševljenje brojnih majki iz Hrvatske i Srbije.

Zagrebačka pjevačica i voditeljica rodila je u veljači 2014. godine u Beogradu svoje prvo dijete. Otkako je postala majka sinčića, pjevačica grupe Lollobrigida uživa u svim čarima majčinstva, ali i iskreno progovara o problemima, a tako je bilo i ovoga puta.

Trazim vrtic u bg il zg u kojem tete NE pustaju narodnjake. Ni hrvatske ni srpske. Gdje se slusaju prave djecje...

Posted by Ida Prester on Friday, 11 March 2016