NE ŠTEDI NIKOGA

I Vajta dobio po nosu od Marije

  • Autor: M. M.
  • Zadnja izmjena 17.03.2009 14:58
  • Objavljeno 17.03.2009 u 15:00
vajta

vajta

Izvor: tportal.hr / Autor: -

Vajta, definitivno najmirniji farmer koji ima dovoljno životnog iskustva da se ne upušta u besmislene rasprave i svađe, ipak je uspio stati na žulj Mariji Štrajh

Tako ga se preko tjedna gotovo da i ne vidi, budući da su mu dani ispunjeni obavljanjem poslova. On se od početka latio jednog od najtežih, a to je briga o štali i kravama. U kuću tek navraća za obroke, te ga se nikad ne može vidjeti da besposličari ili se izležava usred bijeloga dana.

Ipak, vječna podizačica tenzija Marija Štrajh ni njega nije poštedjela svog dugog jezika i ishitrenog nastupa, te se uspjela i s njim zakvačiti. Usred razgovora o hrani Vajta je Mariji u jednome trenutku rekao da ne bi trebala s njim raspravljati ako nije ozbiljna. Ta ju je opaska jako uzrujala, pa je u svom stilu počela vrištati. 'Tako se sa mnom nitko ne razgovara, reci što misliš, a ne tako, tako se niti jedan frajer sa mnom ne razgovara', rekla je, a potom i lupila šakom o stol, uslijed čega je Vajta zaključio da je najbolje uopće ne razgovarati s njom.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi