RIJEČNO KINO UZ KARLOVAČKO

I tako je od luftića nastalo kino

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 13.06.2012 13:08
  • Objavljeno 13.06.2012 u 12:25
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Ovo će biti zadnja rečenica priče o masovnoj fotografiji koja će se dogoditi 20. lipnja 2012. na Foginovom kupalištu u Karlovcu. Još vam ništa nije jasno?

Za nešto više od dva tjedna kreće drugo po redu Riječno kino uz Karlovačko u organizaciji tvrtke Turbing d.o.o. i Kinokluba Karlovac uz potporu Hrvatskog filmskog saveza. No prije samog početka Riječnog kina nešto će i posjetitelji morati napraviti! Kao uvertira projektu, prošle je godine napravljena akcija snimanja masovne fotografije kako bi se pokazalo koliko Karlovčani žele i vole kino!

Na livadi Foginovog kupališta nešto više od pedesetak građana okupilo se i svojim tijelima formiralo riječ 'KINO', a potom je toliko 'tražena riječ' u gradu Karlovcu i uslikana.

Ove godine opet ćemo svi pokušati pokazati koliko volimo kino i koliko on Karlovcu nedostaje. Akcijom Luftić do luftića - kino ponavlja se uspješna priča masovne fotografije, no malo ekstremnija nego što je bila lani. Zadatak je sljedeći: u srijedu, 20. lipnja 2012. u 8,30 ujutro okupite prijatelje, pojurite na Foginovo kupalište gdje vas očekuje napuhani luftić, lezite na njega i nabacite osmijeh! Sve ostalo je na fotografu, a vi ćete svoju fotografiju masovku odnijeti kući.

Ovom akcijom od luftića će nastati riječ kino, ali ćemo od te srijede brojati još samo devet dana do početka drugog izdanja Riječnog kina uz Karlovačko. Od 29. lipnja do 1. srpnja, te od 6. do 8. srpnja, vidimo se na Foginovom kupalištu u Karlovcu!

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi