NAGRADNJAČA

Human League u Tvornici kulture

03.11.2011 u 11:53

Bionic
Reading

The Human League, slavni bend iz 80-ih, stiže 12. studenoga u zagrebačku Tvornicu kulture, a tportal.hr poklanja 2x1 ulaznicu svojim čitateljima

Autori velikih hitova poput 'Don't You Want Me', 'Tell Me When', 'Human', 'Together in Electric Dreams' i mnogih drugih, kojima su 80-ih žarili i palili, dolaze u zagrebačku Tvornicu kulture 12. studenog. Riječ je, naravno, o velikim i neponovljivim The Human League.

Trenutačnu postavu The Human Leaguea čine Philip Oakey, Susan Ann Sulley i Joanne Catherall. Jedna od najpopularnijih pop grupa 80-ih ove je godine izdala album 'Credo', koji je izvrsno prošao kod publike i kritike.

Neizbrisiv trag koji je Human Legaue ostavio na široke mase diljem svijeta prije više od dvadeset godina, bio je i više nego dovoljan razlog da se ponovno okupi i, u svom prepoznatljivu stilu, nastavi euforiju tamo gdje je stao.

Cijena za ovaj koncertni spektakl iznosit će 220 kuna u pretprodaji, 250 na dan koncerta, a najvjerniji fanovi moći će pratiti koncert iz Vip lože po cijeni od 400 kuna.

Ulaznice se mogu kupiti u Tvornici kulture, Zoni Tvornice kulture (Neboder) i na svim prodajnim mjestima Eventima.

Po jednu ulaznicu osvojili su:

Zvonimir Bešlić
Lidija Strbad