MLADEN GRDOVIĆ

'Huljić je siroče jer ne zna kako je biti siromašan'

20.06.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Mladen Grdović prošlog tjedna javno je prozvao bračni par Huljić kazavši kako jeftino kupuju tekstove u susjednoj Srbiji pa ih potpisuju kao svoje te da utječu na namještanje festivalskih nagrada svojim izvođačima. Nakon što ga je Tonči nazvao 'siročićem', priča dobiva svoj nastavak

'Ne sramim se što sam siroče, kako on kaže. Odrastao sam u siromaštvu i znam što znači biti siromašan, ali izgleda da on to ne zna jer podcjenjuje siromašne ljude. On je siroče jer drugima krade pjesme, što je dokazano na sudu kad je izgubio parnicu zbog pjesme 'Neka mi ne svane', dok se drugi put nagodio s jednom klapom koja ga je htjela tužiti radi pjesme 'Samo ljubav ostaje' iz serije 'Larin izbor'. Može ga biti sram što namješta festivale. Jadno je sve to. Dok on širi grane na sve strane i zarađuje novac u istočnim državama, gdje mu je nestala ta velika humanost koju imaju mnogi njegovi kolege? Rekao je da sam siroče. Što on to ima protiv sirotinje? Ako već ima toliko novca, neka ga da djeci i onima kojima je to potrebno. Ne želim se hvaliti, ali toliko puta u životu donirao sam novac i pomogao mnogim ljudima', kazao nam je Mladen i dotakao se ovogodišnjeg Splitskog festivala.


Tonči Huljić

'Nedavno me nazvao jedan čovjek iz organizacije i rekao kako se već znaju pobjednici: Tedi Spalato (publika) i klapa Intrade (publika), Grašo (stručni žiri) i Danijela (Grand Prix). Sad sam im svima poremetio sistem. Tomi Mrduljašu poručio bih da časno odradi festival. Mene ne zanimaju nagrade, samo želim da se pravda zadovolji.'

Osim što je napravio novu tetovažu, pjevač je u potpunosti izbacio stare navike i posvetio se zdravom načinu života.

'Trčim i treniram svakog dana. Probudim se u sedam sati, popijem kavu i čašu vode. Nema više bevande!' govori Mladen koji je na ovogodišnjem CMC festivalu s Ivanom Kovač otpjevao pjesmu 'Dva goluba' čiji je tekst napisala njegova supruga Brankica.

'Ona je moj najveći kritičar. Drago mi je što se moja kći Sara super slaže s njom. Voli je više nego mene', priča pjevač koji je pun ljubavi za svoju jedinicu.


Mladen, Sara i Brankica

'Ide trenutno u peti razred i tvrdoglava je na mene. Ne bih joj nikad dozvolio da se bavi pjevanjem jer je to jako težak i iscrpan posao', ponosno govori Grdović pred kojim su ljetni nastupi, dok najesen kreće na veliku američku i kanadsku turneju gdje će mu se pridružiti i Antonija Šola i grupa Romantic.