OSTAO ZAPANJEN

Hrvat u Dubaiju osvojio pet kilograma zlata

22.01.2015 u 17:09

Bionic
Reading

Hrvat Dražen Maglov tijekom svoj posjeta Dubaiju pobijedio je u nagradnoj igri 'Dubai Gold and Jewellery' u kojoj je osvojio pet kilograma zlata

Tijekom slavlja 20. godišnjice Dubai Shopping Festivala organizacija je odlučila pobjedniku uručiti čak pet kilograma zlata u nagradnoj igri koja je započela 1. siječnja, a koja se nije odnosila samo na stanovnike Dubaija, već i na njegove posjetitelje. Jedan od njih bio je Hrvat Dražen Maglov koji je ostao potpuno zatečen kada je shvatio da je on pobjednik, piše Khaleej Times.

'Vozio sam kada sam dobio poziv iz Dubaija i kada su mi rekli da sam osvojio pet kilograma zlata. Bio sam siguran da je to podvala od nekoga tko je znao za moje putovanje u Dubai, ali kad sam shvatio da je to istina, jednostavno nisam mogao vjerovati, a još uvijek se pokušavam uvjeriti da je to za stvarno!' rekao je Maglov, koji je bio u Hrvatskoj kada je obaviješten o svojoj nagradi.

Presretni dobitnik koji u Hrvatskoj vodi malu trgovinu kazao je kako mu je ovo njemu i njegovoj obitelji u samo pet sekundi promijenilo život.