SVIĐA LI VAM SE?

Hrabar potez Daniele Trbović

22.10.2013 u 11:42

Premijera dokumentarca 'Vidimo se za godinu dana' Paole Bobanović

Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Bionic
Reading

U ponedjeljak je u Zagrebačkom kazalištu lutaka u sklopu ZFF-a premijerno prikazan dokumentarac redatelja Marka Stanića 'Vidimo se za godinu dana' o Pauli Bobanović

Nakon što je odlučila raditi na filmu o heroinama koje vode udrugu za pomoć ženama oboljelim od raka dojke Sve za nju, Paula Bobanović i sama je oboljela od te bolesti.

Kroz Paulinu priču pratimo još nekoliko osobnih priča, borbu s bolešću i hrvatskim zdravstvenim sustavom, upoznajemo se s mogućnostima liječenja u drugim zemljama te saznajemo što misle i rade vodeći domaći i strani autoriteti u području onkologije.

Na premijeri filma Pauli su podršku dali brojni prijatelji i štovatelji, među kojima su se našli producentica filma Zdenka Gold, redatelj Marko Stanić te poznata voditeljica Daniela Trbović. Daniela se na premijeri pojavila s novom frizurom koja joj odlično stoji. Iako je nedavno proslavila 50. rođendan, simpatična voditeljica izgleda vrlo mladoliko, a tome svakako doprinosi i njena nova frizura - kosu je skratila i ošišala se asimetrično. Za voditeljicu koja je godinama vjerna svojoj frizuri ovo je hrabar potez.

Više o filmu i borbi s opakom bolešću možete pročitati u tportalovom intervjuu s Paulom Bobanović