TUGA NAJBLIŽIH

'Hollywood je slomio srce Brittany Murphy'

19.01.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Suprug i majka nedavno preminule glumice Brittany Murphy otvorili su srce u razgovoru s Larryjem Kingom. Demantirali su medijske napise o razlozima smrti mlade glumice te su rekli da joj je Hollywood slomio srce

Svjetski mediji još uvijek nagađaju o uzroku smrti mlade glumice Brittany Murphy, a najčešće se spominje da je do zatajenja srca došlo zbog nedopuštene mješavine lijekova. Njezin suprug Simon Monjack odbacuje sva nagađanja.

'Želite znati što je uništilo njezino srce? Hollywood je slomio srce Brittany Murphy', izjavio je suprug pokojne glumice u intervjuu kod Larryja Kinga.

Medije demantira i majka glumice koja je umrla prije gotovo mjesec dana. 'Nije istina da je moja Brittany umrla od predoziranja i miješanja lijekova s alkoholom. Ona gotovo nikada nije pila, tek tu i tamo čašu šampanjca. O njoj su svašta pričali jer su bili ljubomorni na njezin uspjeh', izjavila je tužna majka Sharon Murphy.

Ona tvrdi da je njezina kći umrla od urođene srčane mane. Podsjetimo, službeni uzrok smrti mlade glumice još uvijek nije poznat.