POGLEDAJTE 'BEAUTIFUL LIFE'

Hip-hop zvijezde snimile videospot na otoku Pagu

08.09.2015 u 13:06

Bionic
Reading

Najveće hip-hop zvijezde ovogodišnjeg Fresh Island festivala - Action Bronson, Joey Bada$$ i Statik Selektah, izbacili su videospot s posebnom posvetom otoku Pagu, Hrvatskoj i festivalu. Video je u samo dva dana pregledalo 140 tisuća ljudi, a vijest o novom video uratku prenijeli su vodeći svjetski glazbeni mediji

Tri najveće zvijezde Fresh Island Festivala, udružili su snage te snimili spot za hit singl 'Beautiful Life' čija se radnja odvija na otoku Pagu. Na samom početku videospota, kroz telefonski razgovor Action Bronsona i Statik Selektah-e, Bronson govori 'Im bout to eat some BBQ in my underwear', 'Lets just go to Croatia'. Zatim kreće videospot i natpis 'Pag, Croatia', te vožnja na jahti po skrivenim uvalama otoka Paga. Fresh Island Team organizirao je kompletno snimanje videospota na različitim lokacijama na Pagu – od vožnje jahtom i vodenim skuterima po skrivenim uvalama, kupanja na bazenu hotela Luna, večere u boutique restoranu Boškinac, vožnje quadovima u Novalji i okolici. Finalni kadrovi videospota 'Beautiful Life' prikazuju ovogodišnje izdanje Fresh Island festivala, na kojem su Statik Selektah, Action Bronson i Joey Bada$$ premijerno izveli pjesmu na oduševljenje okupljenih. Očekuje se da će videospot pogledati i do 10 milijuna ljudi iz čitavog svijeta što je još jedna odlična promocija za Hrvatsku i  otok Pag.

Fresh Island festival, već je najavio svoje peto rođendansko izdanje koje će se održati iduće godine od 12. do 14. srpnja na poznatoj lokaciji, a za najvjernije fanove Fresh Island tim pripremio je early bird ulaznice koje se mogu kupiti po promotivnoj cijeni od 155 kuna na Eventimovim pretprodajnim mjestima i online sustavu.

Više informacija o Fresh Islandu možete saznati na službenoj stranici festivala.