RAZOTKRIJ ME NJEŽNO

Hedonizam poznate Hrvatice i holivudske zvijezde

18.07.2016 u 09:31

Bionic
Reading

Holivudska buntovnica, glumica Mischa Barton, nedavno je uzurpirala Instagram cenzuriranom toples fotografijom s odmora u Grčkoj, a u sličnom izdanju nedavno se fotografirala i Petra Nižetić na Koručuli. Toples na Instagramu je postao hit koji nije zanemaren ni na profilu Lane Jurčević

'Cenzurirani' toples postao je popularan na Instagramu ovoga ljeta, a one koje su se među prvima odvažile pokazati svoje ljetne strasti su holivudska glumica Mischa Barton, ali i naša Petra Nižetić. Naime, Mischa koja je nerijetko svojim postupcima podizala prašinu u Hollywoodu, ovoga puta fotografirala se u toplesu na grčkom Mykonosu. Fotografija, iako cenzurirana, nije prošla nezapaženo na Instagramu, a njezini pratitelji nisu se suzdržavali od lajkova.

Na sličan pothvat, ali u puno sramežljivijem izdanju, odvažila se i Petra Nižetić fotografiravši se na otočiću Proizdu u blizini Korčule golih grudi prekrivenih zanimljivom šarenom ogrlicom. Za razliku od Mische, fotografija je prošla nezapaženo, s puno manje lajkova, ali su zato komplimenti na račun Petrina seksi izdanja bili brojni. Petra ovo ljeto provodi s dečkom Franom Mastelićem koji živi i radi u San Franciscu. Tamo se uskoro seli i Petra. 

Island vibes ???? #Mykonos #Censored

A photo posted by Mischa Barton (@mischamazing) on

Ljetni trend nije propustila ni Lana Jurčević skinuvši se u toples za jednu make up kampanju. Ništa čudno za Lanu kojoj je seksipil adut, a grudi uvijek u prvom planu na Instagramu.