GODI MU POPULARNOST

Hauser se pohvalio poljupcem atraktivne obožavateljice

05.03.2016 u 14:13

Bionic
Reading

Za čuvenu izeku 'Što se dogodilo u Vegasu, ostaje u Vegasu!' mladi violončelist Stjepan Hauser ili nije čuo ili ne mari. Jer ono što se u petak dogodilo nakon koncerta 2Cellosa i Eltona Johna u Las Vegasu Hauser je podijelio u javnosti. A što o svemu misli njegova zaručnica Jelena Rozga, možda nikad nećemo doznati

Kad su primjetili da se mlada brineta u pripijenoj bijeloj haljini uspinje na pozornicu, nametnulo se očekivanje da će se ozarena obožavateljica obratiti Elton Johnu, planetarno popularnoj zvijezdi. Usljedilo je iznenađenje kad je postalo izvjesno da prilazi muškarcu do Eltona, upravo Stjepanu Hauseru. Uzbuđena djevojka, kojoj je za taj podvig očito bila potrebna dodatna doza hrabrosti, smjelo mu je prišla, poljubila ga i gotovo trčeći napustila pozornicu.

A nakon njezina poljupca Hauser je dobio još jedan, onaj od Elton Johna. Sve je to dakako bilo popraćeno gromoglasnim aplauzom te ovjekovječeno malim videozapisom kojim se Hauser, kad su se stišale emocije, pohvalio na Instagramu.

Pogledajte video:

Stealing the show from a legend! ;) #music #fun #love #eltonjohn #2cellos #vegas #usa

A video posted by Stjepan Hauser (@stjepanhauser) on


Spontani podvig njegove vatrene obožavateljice mnogima se svidio, a kako je na viđeni zapis reagirala Jelena Rozga, njegova zaručnica, možemo samo nagađati.
Hauser, čini se, za to ne mari. Ispod snimke događaja s kraja koncerta na Instagramu je napisao: 'Ukrao sam show legendi!' Slava mu, čini se, jako godi.