NOVA LJUBAV

Goran Ivanišević ljubi 11 godina mlađu voditeljicu

22.10.2016 u 12:27

Bionic
Reading

Vijest da bivši tenisač Goran Ivanišević, nakon razvoda od Tatjane Dragović, ponovno ljubi, proširila se gradskim kuloarima brzinom svjetlosti. Čini se da mu je ovoga puta srce osvojila atraktivna radijska i televizijska voditeljica Nives Čanović, a teniskog asa često se može vidjeti na zagrebačkom Bundeku, gdje voditeljica stanuje

Jučerašnja RTL-ova emisija 'Sve u 6' samo je potvrdila gradska šuškanja kako bivši tenisač GoranIvanišević, nakon razvoda od TatjaneDragović s kojom ima kći AmberMariju i sina Emanuela, ponovno ljubi. Ovoga puta riječ je o atraktivnoj crnokosoj voditeljice NivesČanović, koju gledatelji pamte iz glazbenog talent showa 'Zvjezdice', a radijski slušatelji je imaju priliku slušati na Narodnomradiju gdje ima svoju emisiju.

Jaoooo #alldayeveryday #loveseasun #saturday #croatia

A photo posted by Nives_Canovic (@nivessimpson) on

Atraktivna voditeljica osvojila je srce teniskog asa

Ljetooooo?????????? #summervibes #summermode #sunisshiningweatherissweet #croatia #dalmatia ??

A photo posted by Nives_Canovic (@nivessimpson) on


Iako ni jedan od aktera ove ljubavne priče nije želio komentirati novinarske upite, RTL doznaje kako se 45-godišnjeg teniskog asa može često vidjeti na zagrebačkom Bundeku, gdje 34-godišnja voditeljica Nives Čanović stanuje. Svoju vezu obznanili su tek najbližim prijateljima, koji tvrde da ni jednog od njih nisu nikada vidjeli sretnije nego što su sada.

Prije veze s Ivaniševićem, Nives Čanović bila je u dvije dugogodišnje veze, od kojih je posljednju, s bubnjarom KristijanomZorjanom, prekinula u travnju ove godine.


Ivanišević sebe opisuje kao jednostavnu osobu koja je prošla puno toga u životu

Kako je nedavno u intervjuu za InMagazin rekao, udvaračice oko sebe nije primjećivao, a sebe je opisao: 'Mislim da mi žena nikada nije prva pristupila, no nemam ništa protiv toga. Uopće nisam kompliciran tip. Dosta sam jednostavna osoba, prošao sam puno toga u životu da bih sada komplicirao stvari, a više i nisam u tim godinama. Ako se to i dogodi, onda ću vam reći.' Tko zna, možda je Nives upravo ta žena koja mu je prva pristupila i osvojila srce splitskog tenisača.

Evening show 18-22h???? #radiolife #radiohost #veceruznarodni #narodniradio

A photo posted by Nives_Canovic (@nivessimpson) on