BIJEG OD NOVINARA

Glumica Neda Arnerić puštena iz bolnice

20.05.2016 u 20:38

Bionic
Reading

Glumica koja je prije 11 dana doživjela težak pad s terase svog stana danas je 'na filmski način' izašla iz bolnice i uspjela izbjeći brojne novinare i fotografe koji su je čekali ispred Kliničkog centra u Beogradu

Do njezinog stana na Vračaru dovezao ju je brat, a Neda je ležala na zadnjem sjedištu njegovog automobila, pa je nitko od brojnih okupljenih novinara ispred bolnice nije primijetio. Prije četiri dana Neda je nakon kobne nesreće i pada s terase svog stana 8. svibnja opet stala na noge i prošetala se hodnicima bolnice. Glumica je tada izrazila želju nastaviti oporavak kod kuće, no liječnici su je ipak zadržali još nekoliko dana, piše Svet.

Prema pisanju srpskih medija, konačno je izašla iz depresije koja je kumovala njezinom padu. Iako se kreće otežano i nosi longetu na vratu i struku, glumica se svakodnevno šeće i polako se oporavlja.

'Nedino zdravstveno stanje je stabilno i ona se uz adekvatnu medicinsku njegu odlično oporavlja. Konačno je nasmijana i optimistična. Čini mi se da ponovno voli život, a jedva čeka da se vrati svom suprugu...', bile su riječi izvora iz beogradskog Kliničkog centra prije četiri dana.