TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Giuliano ušao u finale uz poljubac Nives Celzijus

14.12.2014 u 22:56

Bionic
Reading

U polufinalnoj emisiji showa 'Tvoje lice zvuči poznato' uvjerljivo je najbolji bio Giuliano te se pobjedom plasirao među četvero najboljih u ukupnom poretku i ušao u finale

Splitski pjevač u emisiji je slavio zahvaljujući vrlo dobroj izvedbi pjesme 'Mambo nr. 5' Loua Bege, za što su ga najvećim brojem bodova nagradili članovi žirija, ali i ostali natjecatelji.

U finalu će tako, kao četvero natjecatelja u ukupnom poretku nakon 11 tjedana, nastupiti Mario Petreković, Vanda Winter, Baby Dooks i Giuliano, pjevač koji je upravo u polufinalnoj emisiji osvojio dovoljno bodova za plasman u finale.

U žiriju polufinalne emisije gošća je bila Nives Celzijus, a publiku je uveseljavala doskočicama o skidanju grudnjaka i bacanju donjeg veša na Marija Petrekovića, zabavljača koji je polugol pokušao 'skinuti' pjesmu 'Moves like Jagger' grupe Maroon 5. No i Nives je u konačnici najviše bodova dodijelila upravo Giulianu, a dala mu je i sočan poljubac u završnoj izvedbi pobjedničke 'Mambo nr 5.'.

U finalnoj emisiji Petreković će morati 'skinuti' Brunu Marsa dok će se Vanda Winter za titulu pobjednice showa natjecati s Rihanninom pjesmom. Baby Dooks 'izvukao' je Katy Perry, a pobjednik polufinala Giuliano u finalu će pjevati pjesmu Lennyja Kravitza.

Četvero natjecatelja koji su ispali u polufinalnoj emisiji pjevat će u revijalnom dijelu finala i to - duete. Tako će Ronald Braus i Jasna Palić Picukalić otpjevati pjesmu 'Godinama' Dine Merlina i Ivane Banfić dok će se Andrea Andrassy i Minea transformirati u grupu Wham.