LIJEPA BRAZILKA

Gisele Bündchen već danima slavi rođendan

20.07.2016 u 14:20

Bionic
Reading

Najplaćenija manekenka svijeta, uspješna poslovna žena i UN-ova ambasadorica dobre volje za okoliš Gisele Bündchen danas slavi 36. rođendan. Čestitke i darove je počela primati već prije nekoliko dana, kad su joj poslovni suradnici priredili iznenađenje uz čokoladnu tortu

Gisele svake godine slavi rođendan sa sestrom blizankom Patricijom, a osim nje ima još četiri sestre: Raquel, Grazielu, Gabrielu i Rafaleu. S Patricijom je najviše povezana, a trenutno je i njezina glasnogovornica.

Prije godinu dana lijepa Brazilka se zadnji put prošetala modnom pistom za brazilsku modnu tvrtku Colcci te je izjavila da ne ide u mirovinu, nego da 'samo prazni čašu da bi je mogla ispuniti onime što je više u skladu s osobom kakva je danas'.

Kako više ne nosi revije, nekadašnja manekenka brenda donjeg rublja Victoria's Secret ima više vremena za svoju obitelj - supruga, igrača američkog nogometa Toma Bradyja, 6-godišnjeg sina Benjamina, 3-godišnju kćer Vivian i 8-godišnjeg sina Jacka, kojeg Tom ima s bivšom partnericom Bridget Moynahan.

Kraj karijere još uvijek joj se ne nazire pa će tako lijepa Brazilka demonstrirati svoj catwalk i na otvaranju Olimpijskih igara u Rio de Janeiru.


Lijepa manekenka ima pet sestara - Raquel, Grazielu, Gabrielu, Rafaleu i Patriciju.


Trenutno je najviše posvećena svojoj obitelji.


Gisele i njezin suprug Tom upoznali su se 2006. godine, kada im je zajednički prijatelj organizirao spoj na slijepo. U braku su od 2009. godine.

❤️

A photo posted by Gisele Bündchen (@gisele) on