ĐURIĆ POSTAO ĐURETIĆ

Gaf HTV-ove voditeljice zbog kojeg se naljutio Branko Đurić

18.02.2015 u 22:09

Bionic
Reading

Svakom televizijskom novinaru noćna je mora kad mu se u eteru potkrade pogreška, a jedna takva jučer se dogodila voditeljici emisije 'Hrvatska uživo'

Gdje god se pojavi sa svojom 'Đurologijom', Branko Đurić Đuro (52) osvaja publiku dosjetkama, a bilo je tako i sinoć pred zagrebačkom publikom. Uoči predstave glumac je zajedno s kolegom Nikolom Đuričkom gostovao u HTV-ovoj emisiji 'Hrvatska uživo' te se nemalo iznenadio kad ga je urednica i voditeljica Marta Šimić Mrzlečki oslovila krivim prezimenom. Ona ga je naime najavila kao Branka Đuretića Đuru, što je Sarajliji zasmetalo pa je krenuo u raspravu s novinarkom.

'Ljudi prate moj rad, za razliku od vas koji kažete da se prezivam Đuretić. Vjerojatno sam zanimljiv ljudima i prate moj rad, za razliku od vas. Malo mi je smiješno kad netko pogrešno izgovori moje prezime u emisiji čiji sam gost', rekao je pred kamerama uvrijeđeni Đuro, na što mu je voditeljica rekla da je to možda učinila namjerno. On se nije dao smesti, pa joj je gotovo tijekom čitavog razgovora spočitavao pogrešku.

Ipak, u razgovoru za tportal, Marta priznaje da joj se dogodio gaf. 'Priznajem, dogodila se pogreška, ali nije bila namjerna. Takve se stvari događaju u novinarstvu - krivo sam ukucala prezime u blesimetru. Vidjela sam da se Branko malo naljutio i da mu nije bilo svejedno, ali isto tako mislim da je mogao drukčije reagirati. Iako je čitava atmosfera bila pomalo 'nabrijana', nakon emisije nije bio ljut, rukovali smo se i pozdravili', rekla nam je Marta, novinarka HTV-a već devet godina.

U studenom prošle godine Đuro je Tonyja Cetinskog nazvao WC pjevačem rekavši da je strašan tenor, ali da taj tenor dolazi iz WC-a. Iako se HTV-ova novinarka nije šalila s Đurom, glumac je gaf u 'Hrvatskoj uživo' trebao primiti na sportski način, s obzirom da se u svom showu često šali na račun drugih.

A kako je to sve izgledalo, pogledajte ovdje