NAGRADNJAČA

Francuska mega zvijezda u Aurori!

02.08.2012 u 09:46

Bionic
Reading

Kultna primoštenska diskoteka Aurora ni ovog ljeta neće razočarati ljubitelje kvalitetne elektroničke glazbe. Ugostit će čak sedam svjetski poznatih DJ-eva koji će, bez sumnje, raspametiti sve strastvene partijanere, a vrhunac sezone očekuje se uz mega popularnu zvijezdu Bob Sinclara, koja nastupa u subotu 11. kolovoza. Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio 2x2 ulaznice za koncert Boba Sinclara!

Bob Sinclar je jedan od najcjenjenijih i najtraženijih DJ-eva u svijetu. DJ s karijerom dugom preko dva desetljeća, producent i remikser s desecima hitova te suvlasnik kluba Amnesia u Miamiju, poslije mnogobrojnih nastupa i hit singlova, 2005. godine proslavio se svojim singlom 'Love generation'. Taj je hit postao i službena himna na Svjetskom Prvenstvu u Njemačkoj 2006. godine. Poslije ovog singla, uslijedila su još dva velika hita – 'World, Hold On' sa Steveom Edwardsom koji je bio uvršten među Top 10 pjesama na skoro svim glazbenim listama u Europi, ali i pjesma 'Rock This Party (Everybody Dance Now)'. Remix pjesme 'World, Hold on' koju je napravio s E-Smooveom nominirana je za Grammy 2007. godine u kategoriji Remixed Recording. Također, 'World, Hold on' izabrana je od strane Billboard Magazina kao najbolja pjesma u kategoriji Hot Dance Club Play Single of 2006, pobijedivši Madonnu i Christinu Aguileru.

Francuska zvijezda svojim posljednjim izdanjima sa Sophie Ellis Bextor, Pitbullom i Snoop Dogom postao je najtraženiji DJ koji gotovo da nema slobodnog dana sljedećih nekoliko mjeseci, ali nastup u Aurori, provjerenoj lokaciji za najluđe zabave, nije mogao propustiti.

Po dvije ulaznice su osvojile:

Ema Grozdanić
Katarina Pancirov