NAGRADNJAČA

Film 'Prometej' vas nagrađuje

12.06.2012 u 09:46

Bionic
Reading

Sir Ridley Scott, renomirani filmaš koji je nanovo otkrio znanstvenu fantastiku, dao je svoj tipični potpis filmu 'Prometej', punom akcije, uzbuđenja, jeze i mnogo više od toga. Blitz i tportal.hr ovom prilikom poklanjaju svojim čitateljima majice iz filma.

Scott je ovim filmom kreirao novu mitologiju u kojoj ekipa istraživača dolazi na trag ljudskog porijekla na Zemlji, koji ih vodi na uzbudljivo putovanje na svemirskom brodu Prometej do najtamnijih kutova svemira gdje sudjeluju u strašnoj bitci za spas budućnosti ljudske rase.

Ekipa znanstvenika i istraživača na Prometeju nalazi se ni više ni manje nego na putu da otkrije odgovore na najdublja životna pitanja. Ekspediciju vode dva briljantna mlada znanstvenika, Shaw (Noomi Rapace) i Holloway (Logan Marshall-Green) sa suprotnim motivima. Shaw je vjernica: želi upoznati te bogove kako bi se približila svojim tradicionalnim vjerskim pogledima, dok Holloway želi razotkriti tu vrstu duhovnosti. U svojem radu kao arheolozi otkrili su tragove na špiljskim piktogramima iz starih civilizacija diljem svijeta, pri čemu svi ukazuju na isto mjesto u dalekom svemiru, i uvjerili su korporaciju Weyland Industries da financira misiju. Nitko od znanstvenika nije bio pripremljen za nezamislive terore na koje će naići.

Majice su osvojili:

Igor Estatiev
Stjepan Vuraić
Robert Beriša
Ivan Imbriovčanin

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.