NOVO OLAKŠANJE

FBI odbacio optužbe protiv Brada Pitta o zlostavljanju djece

23.11.2016 u 21:30

Bionic
Reading

Burno razdoblje koje je uslijedilo nakon vijesti o razvodu s Angelinom Jolie konačno je iza Brada Pitta. Nakon što je Ured za djecu i obitelj u Los Angelesu nedavno oslobodio glumca optužbi za zlostavljanje djece, ist je ovih dana učinio i FBI

'Filmska zvijezda Brad Pitt neće se suočiti s optužbom nakon incidenta u privatnom zrakoplovu kada je prijavljen da je izgubio kontrolu i neprimjereno reagirao pred jednim ili više svoje djece', rekla je u utorak glasnogovornica FBI.

Incident u zrakoplovu dogodio se 14. rujna, a pet dana kasnije njegova supruga Angelina Jolie podnijela je zahtjev za razvod. Optužbe o zlostavljanju djece nedavno je protiv 52-godišnjeg Pitta odbacio i Ured za djecu i obitelj u Los Angelesu.

'U odgovoru na navode iznesene nakon leta pod posebnom zrakoplovnom nadležnošću SAD-a, kojim su u Los Angeles sletjeli gospodin Brad Pitt i njegova djeca, FBI je proveo preispitivanje okolnosti i neće nastaviti daljnju istragu', rekla je glasnogovornica područnog ureda FBI u Los Angelesu Laura Eimiller i dodala da se u ovom predmetu neće podizati optužnica.

Romansa Angeline Jolie i Brada Pitta počela je 2005., a tek su je prije dvije godine okrunili brakom. Kao razlog njegova prekida Jolie je navela nepomirljive razlike, a kako piše Huffington Post, odluku je donijela za zdravlje obitelji.

Bivši par usvojio je troje djece, sinove Maddoxa iz Kambodže i Paxa iz Vijetnama te kćer Zaharu iz Etiopije i ima troje biološke djece, Shiloh Nouvel te blizance Knox Leona i Vivienne Marcheline. Glumica je u zahtjevu za razvod zatražila skrbništvo nad njihovom djecom.