LAETITIA CASTA I LOUIS GARREL

Fatalna romansa koja je iznenadila Francuze

23.05.2016 u 14:24

Bionic
Reading

Nekadašnji slavni francuski model, danas glumica i trenutno najpopularniji francuski glumac, 32-godišnji Louis Garrel u Cannesu slave prvu godišnjicu ljubavi. Ona je zbog njega ostavila zaručnika, Talijana Lorenza Durantea, a on svoju djevojku, iransku glumicu Golshifteh Farahani. Rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti, a kad je otkrivena njihova veza prije godinu dana, Francuzi su je dočekali s podignutim obrvama. Casta je tada bila sretno zaručena, a Garrel zaljubljen u najpopularniju mladu iransku glumicu. Sve su ostavili da bi bili zajedno

Prije nešto više od 12 mjeseci lijepa Francuskinja Laetitia Casta (37) bila je korak od oltara s Talijanom Lorenzom Duranteom, koji je postao član njezine obitelji i bio blizak s njezino troje djece iz prijašnjih veza. No kako to nekad biva, Laetitia Casta upoznala je Louisa Garrela, jednog od najboljih francuskih glumaca mlađe generacije, i preko noći njih dvoje su postali par.

Garrel je zbog Caste brzo rekao zbogom iranskoj glumici Golshifteh Farahani. Da priča bude zanimljivija, Garrel je s njom prekinuo nekoliko dana prije odlaska u Cannes, u kojem je trebao promovirati prvi redatelji debi 'Les deux amis' s Farahani u glavnoj ulozi. Prije lijepe Iranke Garrel je pet godina bio u vezi sa slavnom francuskom glumicom Valerijom Bruni Tedeschi, sestrom Carle Bruni, koja je od njega bila starija 19 godina. Par je zajedno posvojio dijete, ali veza je pukla 2012. 

Ove godine svi četvero su opet u Cannesu - Laetitia, Louis i njegove dvije bivše. Kolika će biti njihova moć izbjegavanja, najbolje će znati fotografi na francuskoj rivijeri. Inače, talentirani Garrel potječe iz poznate francuske obitelji uspješnih filmaša. Njegov otac poznati je francuski redatelj Philippe Garrel, a majka glumica  Brigitte Sy. Laetitia Casta iz veze s francuskim fotografom Stephanom Sednaouijem ima 15-godišnju kćer Satheene, a s talijanskim glumcem Stefanom Accrsijem dobila je 10-godišnjeg sina Orlanda i sedmogodišnju kćer Athene.


Louis Garrel uz bivšu partnericu, glumicu i redateljicu Valeriju Bruni Tedeschi prije tri godine u Cannesu


Golshifteh Farahani




Don't wanna expose my Life, but this Photo is sick ?? ??

A photo posted by Laetitia Casta (@laetitiacasta1) on

De passage dans la Camargue. Très bel endroit ????

A photo posted by Laetitia Casta (@laetitiacasta1) on