TKO TU KOGA

Farmerice razotkrivaju jedna drugu

  • Autor: N. I.
  • Zadnja izmjena 06.05.2009 15:19
  • Objavljeno 06.05.2009 u 15:00
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Nedugo nakon obiteljskog sastanka i odabira duelista, što je bilo uvertira svađi, farmerice su odlučile tko je kome što rekao

Sonja je svojom izjavom da neće odabrati muškog protivnika izazvala dosad neviđene pomutnje. Prvo se Simona pravdala te izjavila: 'Sonja, meni je jako žao, nisam te mislila staviti. Poslije naše svađe nisam te mislila staviti, ali su me nagovarali i rekli su mi da će oni nadrapati!' a Sonja se nadovezala: 'A one su mislile da ću izabrati muškarce, ali ja njih neću izabrati!'

Nakon tih izjava krenula je burna rasprava. Gianna se pokušala pravdati Simoni da nije lobirala da se Sonja izglasa, a Simona joj je odgovorila: 'Sve ste bile tamo kad ste mi pričale i govorile, i ljuta sam, jer je nisam mislila staviti!' Poriječkale su se i Petra i Marina.Petra je tvrdila da je Marina trebala biti sluga, ali nije, jer se Sonja posvađala sa Simonom. Marina nije štedjela riječi te je rekla da se svi grupiraju te da će sada Sonju okrenuti protiv nje.

Nedugo zatim, nije izostala ni svađa Simone i Marine, a Simona je izjavila: 'Dan prije smo bili na terasi i ti si mi rekla da stavim Marija, jer je on totalno dvoličan i nije dobar igrač i rekla si mi za Sonju!' Marina je to poricala i zahtjevala je da se Simona odluči hoće li biti s njom ili protiv nje. Na kraju se Simona rasplakala i rekla joj kroz suze: 'Bog će te kazniti, makni se od mene, da ti meni govoriš da lažem, strašno!' a Gianna je dodala: 'Marina, fakat si ispala stoka, normalno da te optužujem!' Marina se nije dala zbuniti i odgovarala im je istom mjerom.

Ovaj tjedan pun je tenzija i svađa, pitanje je kako će sve završiti i hoće li svi farmeri biti spremni izdržati još tri tjedna u takvom okružju.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi