'ČOVJEK JE OŽENJEN'

Evo zašto Nives ne želi na Ripperov koncert

17.12.2014 u 13:57

Bionic
Reading

Nives Zeljković, poznatija kao Nives Celzijus, uzvratila je kompliment frontmenu grupe Pips Chips & Videoclips. Nakon što ju je Dubravko Ivaniš Ripper nazvao dobrom djevojkom, ona je za njega rekla da ga smatra dobrim čovjekom

Unatoč ne baš sjajnom odnosu nakon prekida ljubavne veze, ponajviše zato što je svog bivšeg dečka Dubravka Ivaniša Nives Zeljković u prvom dijelu 'Gole istine' spominjala u nimalo lijepom kontekstu, čini se da vrijeme i na estradi liječi sve rane.


Nakon što je frontmen Dubravko Ivaniš u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' u igri asocijacije svoju bivšu Nives nazvao dobrom djevojkom, odlučili smo poznatu pjevačicu i spisateljicu pitati za njeno mišljenje o davnoj bivšoj ljubavi.

'Nismo se vidjeli od prekida, što znači jako dugo, a iako se puno pisalo o tome, nisam ga ni zvala na promociju knjige 'Gola istina'', rekla nam je Nives koja nije začuđena njegovim odgovorom.

'To što me nazvao dobrom djevojkom je samo realan odgovor. Za njega mislim da je dobar čovjek', rekla je Nives koja ne planira ići na koncert koji je organiziran u subotu, 6. prosinca u povodu 22 godine postojanja Pipsa.

'Ne bih išla na koncert jer mi je glupo kao bivša djevojka dolaziti oženjenom frajeru na koncert', kratko je objasnila Nives.