U HOLLYWOODU

Evo tko je sve glasao za Donalda Trumpa

30.11.2016 u 20:44

Bionic
Reading

Ako se pitate tko bi iz Hollywooda stao na stranu Donalda Trumpa, odgovor je tu i moramo priznati da nema prevelikih iznenađenja

Među onima koji su podržavali Donalda Trumpa čak i prije nego je izabran za budućeg predsjednika neka su prilično poznata holivudska imena. No nisu sva neočekivana. Na primjer, bilo je prilično jasno da će otac Angeline Jolie, Jon Voight, vjerojatno glasati za Trumpa.

Među ostalima koji su u Donaldu Trumpu i njegovim izjavama našli nešto vrijedno potpore su Kid Rock, Willie Robertson, Azealia Banks, Gary Busey, Jesse Ventura, Loretta Lynn, Teresa Guidice, Tila Tequila, Stephen Baldwin, Mike Tyson, Terrell Owens, John Rocker, Jesse James, Wayne Newton, Mike Ditka, Ann Coulter, Dennis Rodman, Hulk Hogan, Lou Ferrigno, Aissa Wayne, Ted Nugent, Scott Baio i Kirstie Alley.


Kao što smo rekli, većina imena na ovoj listi nikoga neće iznenaditi. Uglavnom se radi o zakletim republikancima ili nešto neobičnijim slučajevima poput Garyja Buseyja i Jesseja Venture.

Vjerojatno najveće iznenađenje bila je pjevačica Azealia Banks, s obzirom na sve rasističke i mačističke izjave Donalda Trumpa. Pjevačica je nekoliko puta promijenila mišljenje o tome hoće li glasati za Trumpa ili ne, no nakon što je pobijedio izjavila je da je on njezin heroj.