OGLASILA SE PJEVAČICA

Evo što je Rozga rekla o svojem momku Stjepanu

26.08.2015 u 12:45

Bionic
Reading

Nakon brojnih priča o ljubavnim vezama koje nikad na svjetlo dana nisu iznjedrile Jeleninog odabranika, splitska pjevačica prvi put u svojoj karijeri odlučila je javno progovoriti o osobi u koju je zaljubljena, violončelistu Stjepanu Hauseru

Najzanimljivija ljubavna priča koja se posljednjih godina dogodila na hrvatskoj glazbenoj sceni jest ona između splitske pjevačice Jelene Rozge (37) i devet godina mlađeg glazbenika 2Cellosa Stjepana Hausera. Mnoge je iznenadila, neki nisu vjerovali da je istinita, no vezu su potvrdili i Stjepan i Jelena. Prvi put u svojoj karijeri Splićanka, kojoj su pripisivali mnoge veze pa i onu s Ivanom Huljićem, javno je jučer za RTL televiziju priznala u koga je zaljubljena.

'Kratko i jasno. Istina je, sretna sam i zaljubljena! Stjepan je u pitanju', rekla je 37-godišnja pjevačica s velikim osmijehom na licu. O njihovoj vezi počelo se nagađati krajem srpnja kad se Jelena našla u Stjepanovom zagrljaju nakon koncerta 2Cellosa u Ljubljani. Zgodna Splićanka nastavila je pratiti bend na njihovoj turneji, a o mogućoj glazbenoj suradnji Jelena kaže:

'Nikad ne reci nikad. Dečki su fenomenalni! Znaju napraviti pravi show. Vidjet ćemo što donosi budućnost.'


O svojoj novoj odabranici, Stjepan je jučer prvi put kratko prokomentirao za tportal kako su on i Jelena zajedno, a 13. kolovoza na svojem Facebook-profilu natuknuo je kako ga u ljubavi prati sreća. Svoje djevojke, za razliku od Jelene, 29-godišnji Stjepan nikad nije skrivao od javnosti i prije dvije godine iskreno je priznao da kad je zaljubljen nije svoj.

'Ljubav ti pomuti pamet. Lijepo je, ako je obostrano. Uvijek mi se svidi djevojka koja drugima i nije toliko lijepa i živciraju me takvi komentari. Ako se dvoje ljudi voli, super, to je najvažnije. Nikad ne bih komentirao nečiji odabir', zaključio je tada Stjepan.

Happy, in love! #happy #love #summer

Posted by Stjepan Hauser Official on Thursday, August 13, 2015