PUNK'S NOT DEAD

Evo kako se sredila obitelj Cindy Crawford za Noć vještica

31.10.2016 u 15:41

Bionic
Reading

Poput buntovnih pankera, koji su vladali glazbenom scenom 70-ih godina prošlog stoljeća, stigli su na tradicionalni Halloween party, na Casamigos Tequila party u Los Angelesu, koji se održao u petak. Obitelj bivšeg top modela Cindy Crawford, koja je stigla u punom sastavu, stajlingom je oduševila i zasjenila sve ostale uzvanike


Bivši top model Cindy Crawford, žena koju i danas mnogi drže jednom od najljepših na svijetu, na čijoj joj liniji zavide i puno mlađe kolegice, uživa skladan obiteljski život. Premda su joj djeca tinejdžeri nije im se mrsko pojavljivati u javnosti s roditeljima. Pa čak ni partijati.

About last night ????#CasamigosHalloween

A photo posted by Cindy Crawford (@cindycrawford) on


Jedan od posljednjih izlazaka četveročlane obitelji bio je odlazak na Noć vještica ili Halloween party na Casamigos Tequila party u Los Angelesu gdje su se pojavili u originalnim kostimima, odjeveni poput žestokih pankera. I izazvali oduševljenje.

Punk family portrait.

A photo posted by Cindy Crawford (@cindycrawford) on


Danas pedesetogodišnja Cindy majka je dvoje djece koje je dobila u braku s poduzetnikom Randeom Gerberom, s kojim  broji 18 godina ljubavi i braka. 14-godišnja kći Kaia nevjerojatno nalikuje majci pa je već krenula njezinim manekenskim stopama. Prije tri godine snimila je kampanju za modnu kuću Versace, a Cindy je tada izjavila kako će pomno pratiti svaki njen korak u modnoj industriji jer zna o kakvoj se industriji radi… Bivša slavna manekenka majka je i 16 godina starog Presleya.

Trick or treat...costume countdown part II — getting ready for #CasamigosHalloween!

A photo posted by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

AB