NAPOKON JE POPUSTILA

Evo kako izgleda kćerkica Marijane Batinić

11.11.2015 u 15:49

Bionic
Reading

RTL-ova voditeljica Marijana Batinić mjesecima je odolijevala tome da objavi fotografiju svoje kćeri Ene, a danas ju je napokon pokazala na svom profilu na Facebooku, što je oduševilo njezine prijatelje. Preslatka djevojčica pozira odjevena u haljinicu boje starog zlata

'Stvarno ne volim eksploatirati dijete po društvenim mrežama, ali ovu slatkoću moram podijeliti s vama! Moj presavršeni paketić', objavila je televizijska voditeljica, aludirajući na svoju 9-mjesečnu kćer.

Rođenje Eme potpuno je promijenio život lijepe Splićanke. Morala je zaboraviti na izlaske, partijanja i neplanirana putovanja, ali zauzvrat je dobila mnogo više - dane ispunjene ljubavlju i osmijesima slatke djevojčice.

RTL-ovoj voditeljici i njezinom suprugu Mateju Pašaliću, bivšem rukometašu i marketinškom stručnjaku, Ema je prvo dijete. Par se nakon dvije i pol godine ljubavi vjenčao u siječnju ove godine.

Stvarno ne volim dijete eksploatirati po društvenim mrežama, ali ovu slatkoću moram podijeliti s vama! ??????❤️?? Moj presavršeni paketić ??????‍??‍??????

Posted by Marijana Batinić on 11. studeni 2015