JOLE I VEDRAN MLIKOTA

Evo kako dva poznata Zagvožđanina slave Uskrs

27.03.2016 u 20:49

Bionic
Reading

Jole i Vedran Mlikota blagdanske dane provode sa svojim obiteljima i u svom najdražem kraju, svom zavičaju. Dvojica najpopularnijih Zagvožđanina pored obiteljskih obaveza našla su vremena za zajedničko druženje i slavlje

'Uskrs u Zagvozdu. Pozdrav od mog prijatelja Vedrana Mlikote i mene', napisao je Jole pored fotografije kojom je pokazao kako s glumcem i psićem svojih kćeri uživa u svom pitoresknom mjestu u Dalmatinskoj zagori. Na svom Facebook profilu je, među ostalim, postavio i videosnimku na kojoj obožavateljima čestita Uskrs te fotografiju sa svojim mezimicama, devetogodišnjom Ivom, sedmogodišnjom Emom i trogodišnjom Tijom u blagdanskom ugođaju u svom domu.

'Od četvrtka sam sa svojim curama stigao u Zagvozd. Proslavili smo Veliki petak, išli na Križni put. Subota je bila rezervirana za druženje s rodbinom i prijateljima, a navečer za crkvu. Danas sam također proveo s obitelji i sa svakime tko je svratio u našu kuću', ispričao nam je Jole. Među ostalim se stigao podružiti i sa svojim sugrađaninom Vedranom Mlikotom.

'Mi iz ovog kraja pravi smo veseljaci i volimo da nam je kuća uvijek puna', smije se Jole koji u Zagvozdu puni baterije za predstojeće nastupe i predstavljanje novog hit singla 'Najgori plan' koji će predstaviti idućih dana.

'Pjesmu je napisao Pero Kozamara, a već smo snimili i videospot u kojem plešu svjetske plesačice', pohvalio se pjevač. 

Uskrs u Zagvozdu. Pozdrav od mog prijatelja Vedrana Mlikote i mene ☺️Posted by Joško Čagalj - Jole on 27. ožujka 2016


Sretan Uskrs!

Dragi moji, svima koji slave želim sretan i blagoslovljen Uskrs. Vaš Jole <3

Posted by Joško Čagalj - Jole on 27. ožujka 2016


Zabavljamo se u bojanju pisanica ❤️

Posted by Joško Čagalj - Jole on 26. ožujka 2016