NEMA KRIZE

Evo kako Bojana i Enes slave devetu godišnjicu braka

07.01.2015 u 12:41

Bionic
Reading

Da je 'sedma krizna godina braka' samo fraza, najbolje dokazuju supružnici Bojana Gregorić i Enes Vejzović. Glumački par danas slavi devetu godišnjicu braka, a kako će izgledati njihova proslava, otkrila nam je Bojana u razgovoru za tportal

'Danas slavimo obiteljski, s klincima. Mislim da ljubav zaslužuje da je se obilježi na lijep način, uvijek se rado prisjećamo našeg dana', rekla nam je 42-godišnja glumica koja se jutros uputila na Sljeme s obitelji na skijanje, međutim, tamo ih je zatekla zatvorena staza. Ipak, nakon večerašnje predstave 'Hrvatski bog Mars' u kojoj Bojana glumi, obitelj će uživati u romantičnoj večeri.

Na pitanje je li im sedma godina braka bila krizna te kako objašnjava sve veći broj razvoda, Bojana je u šali konstatirala da više ni ne broji godine, ali da u njihovu odnosu nema krize. Objašnjava nam kako je brak prijateljstvo, poštovanje, tolerancija i razumijevanje.

'Ne postoji čarobna formula. Kada bih je znala, savjetovala bih i usrećila mnoge koji su sami. Partneri trebaju što više stvari raditi zajedno. U zajedništvu se rađa ljubav, a tako se stvaraju uspomene. U današnje vrijeme svi trčimo za što boljim karijerama i financijama i ljudi se pogube', zaključila je Bojana koja se s 37-godišnjim suprugom Enesom trudi provoditi svoje misli u djelo. Tako je bilo i proteklih osam godina braka u kojima su ih, osim ljubavi, usrećila i njihova djeca. U ožujku 2006. stigao im je sin Raul, a u rujnu 2010. kćerkica Zoe.

Bojana i Enes s djecom