O 41. ROĐENDANU

Enis Bešlagić: Neka se godine mene boje!

07.01.2016 u 12:56

Bionic
Reading

Pred Enisom Bešlagićem, sarajevskim glumcem iznimne popularnosti na području država bivše Jugoslavije, nova je sezona RTL-ovih 'Zvjezdica'. Upravo je s ekipom iz tog showa proslavio svoj 41. rođendan. Otkrio nam je tko mu je uputio najljepšu čestitku i što mu znači više od bilo kojeg poklona

Dobro raspoloženi glumac rođendan je dočekao putujući prema Beogradu, a očekuje ga snimanje druge sezone 'Zvjezdica'. 'Veselim se tom showu i nadam se da će biti jednako uzbudljiv i zabavan kao i prethodne sezone. Najvažnije je da se publika zabavlja i smije, a ja ću pokušati ostati nasmijan i pozitivan i kad to nisam. Rođendan sam proslavio u ozračju emisije - kako je tko od kolega pristizao tako su mi čestitali. Lijepe želje i čestitke počele su mi stizati od ponoći, a udarali su sa svih strana', rekao nam je kroz smijeh Enis. Najdraža mu je bila ona od voljene supruge Sabine i njihove djece, desetogodišnje Asje i osmogodišnjeg sina Maka.

Četrdesete ga ne plaše, nego im se raduje. 'Neka se godine mene boje, poručite im to', kaže u svom prepoznatljivom zafrkantskom stilu. Kad je riječ o poklonima, skromni glumac kaže da ga više raduje lijepa i iskrena poruka ili telefonski upućena čestitka nego nešto materijalno.

'Nemam posebnih želja osim sreće. Recimo, kad nazdravljam uz čašu, uvijek kažem: 'Neka je sa srećom', umjesto 'U zdravlje', pa me često znaju pitati zašto tako kažem, a ja im objasnim da je to bolje jer kad si sretan, onda si i zdrav, onda te ništa ne može boljeti', tvrdi Enis.

Trenutno se, osim 'Zvjezdicama', veseli novoj seriji Nikole Koje, u kojoj će sudjelovati glumci i redatelji iz cijele regije, te suradnji s crnogorskim glumcem Andrijom Miloševićem, s kojim priprema komediju.


Enis je proslavio rođendan s ekipom iz showa 'Zvjezdice'


Najdražu čestitku primio je od supruge Sabine i njihovo dvoje djece


S Nikolom Kojom nakon serije 'Kriza srednjih godina' radi na novom regionalnom projektu