BOJANA GREGORIĆ VEJZOVIĆ:

'Enesu ne pada na pamet da me sluša'

26.05.2010 u 11:34

Bionic
Reading

U četvrtak navečer, Tvornica kulture ugostit će hrvatske glumce okupljene u Go Go Swing Orchestra koji će se primiti mikrofona i zapjevati svjetske evergrine, što je bio idealan razlog za posjet probi i razgovor s nekima od sudionika

Spektakularni koncert Go Go Swing Orchestra idejno je zamislio Goran Navojec koji će s poznatim kolegama Zrinkom Cvitešić, Milom Elegović, Bojanom Gregorić, Barbarom Rocco, Hanom Hegedušić, Ivom Visković, Anjom i Filipom Šovagović, Dankom Ljuštinom, Igorom Mešinom i Vedranom Mlikotom izvoditi klasike Franka Sinatre, Arethe Franklin, Ive Robića, Louisa Armstronga, Louisa Primei mnogih drugih.

'Sve će biti improvizirano, ali bit će super. Ja ću biti statična figura s obzirom na stanje', najavila nam je Bojana Gregorić koncert i svoju poziciju u njemu, dodavši da je Goran Navojec nikako nije pozvao zbog raskošna glasa, već zbog frizure.

Suprug Enes Vejzović neće praviti društvo Bojani na sceni, ali ni u gledalištu. 'Ne pada mu na pamet da me sluša dok pjevam. Više nego dovoljno mu je što pjevam pod tušem', rekla nam je.

Usprkos izraženu trbuščiću, Bojana je još uvijek vrlo aktivna. Tako je, između ostalog, prije tjedan dana bila na koncertu Metallice na Hipodromu. Trudnoću podnosi odlično, a bebač u trbuhu sjajno  podnosi sve vrste glazbe kojom ga mama zasipa.

Igor Mešin i Filip Šovagović malo su nam približili koncert, objasnivši njegovu zanimljivu pozadinu. 'Motiv nam je bilo zajedništvo i želja da zapjevamo negdje, a da to ne bude na svadbi', rekao nam je Filip objasnivši kako su se mladenci s posljednje svadbe na kojoj su dečki zapjevali ubrzo rastali.

No neka to ne bude prepreka mladim zaljubljenim parovima da četvrtak navečer provedu u Tvornici. 'Svima onima koji misle da je njihova ljubavna veza dovoljno čvrsta i stabilna, možda je ovo dan da testiraju svoju ljubav. Ako prežive, spremni su za brak', bacio je rukavicu izazova ludo zaljubljenima Igor.

U izboru pjesama glumci su se vodili tanušnim džepom, kako nam je objasnio Igor. 'Birali smo pjesme za koje su najjeftinija autorska prava', odnosno pjesme čiji su autori već dugo vrijeme pokojnici pa su postale 'zajedničko dobro'. Razgovor s Bojanom, Igorom, Filipom i Zrinkom Cvitešić pogledajte u video prilogu.

Glumci za mikrofonom