NOVA KARIJERA

Ella Dvornik dobila glavnu ulogu u britanskom trileru

17.08.2015 u 09:52

Bionic
Reading

Snimanje britanskog SF-trilera 'Eidiolon' redatelja Davea Moylea počelo je prije nekoliko dana u Londonu, a sudeći po komentarima redatelja, Ella za glumu itekako ima talenta

Kad su Dvornikovi u pitanju iznenađenja nikad dosta. Posljednje stiže iz Londona gdje je 25-godišnja Ella Dvornik dobila jednu od glavnih uloga u SF-trileru 'Eidolon'. Snimanje filma već se zahuktalo, a redatelj Dave Moyle na službenim je stranicama filma dao naslutiti koliko je zadovoljan Ellinim radom.

'Nemojte da vas zavara njezin 'otopit ću te' pogled jer naša glavna glumica je priča za sebe. Ima nešto u njoj puno više od onog što je oku vidljivo. Ella je anđeo', stoji ispod zajedničke fotografije sa snimanja Elle i redatelja Davea Moylea. Svoju prvu filmsku ulogu Ella je dosad držala u tajnosti, a tek nekoliko riječi o tome napisala je na društvenim mrežama.

Introducing the wonderfully talented Ella Dvornik. We reckon she's perfect to play the character of Angelika, who is...

Posted by Eidolon on Thursday, August 6, 2015

Don't be fooled by her 'butter wouldn't melt' look, our leading lady is a nasty piece of work! Well her character is... actress Ella Dvornik is an angel, obviously!

Posted by Eidolon on Monday, August 3, 2015