UŽIVO IZ SPLITA

Ekskluzivni stream Ultra festivala pratite na tportalu!

01.03.2017 u 11:11

Bionic
Reading

Od 10. do 12. srpnja, u Splitu se održava Ultra Europe, festival elektroničke glazbe na kojemu se očekuje 180.000 posjetitelja iz više od 140 zemalja svijeta. Oni će plesati uz glazbu više od 120 DJ-a svijeta na 8 festivalskih pozornica, a onima koji nisu u mogućnosti doći na festival, MAXtv, MAXtv To Go i tportal omogućavaju praćenje putem izravnog prijenosa

Najveći glazbeni događaj u Hrvatskoj počinje u četvrtak, 9. srpnja, uvodnim partyem u novootvorenom splitskom klubu Giraffe Palm Beach, odakle se zabava seli na poljudski stadion. Tamo će u petak, s početkom u 17 sati, krenuti trodnevna zabava u okviru koje će nastupiti velike svjetske elektroničke face poput Davida Guette, Chemical Brothersa ili Armina Van Buurena.

Veliki broj ulaznica za festival je već rasprodan, te se one od danas na punktu na splitskoj Zapadnoj obali mogu zamijeniti za festivalske narukvice. Oni koji još nisu osigurali svoju ulaznicu, mogu to učiniti u odabranim T-centrima, Tisak media centrima te na ticketshop.hr.


Ukoliko ne možete doći na festival, ne brinite – MAXtv, MAXtv To Go i tportal će vam omogućiti praćenje odabranih festivalskih nastupa na svojim stranicama.Sve servisne informacije, listu najčešće postavljanih pitanja i odgovora, kao i sve novosti o festivalu, mogu se pronaći na web stranici ultraeurope.com, službenoj Facebook stranici festivala te Twitter profilu

HT na Ultri

Novost među sponzorima ove je godine Hrvatski Telekom koji je po prvi put sponzor festivala Ultra Europe. Osim pokroviteljstvom, HT će festival Ultra Europe podržati uslugama i telekomunikacijskom infrastrukturom. Uz kupnje ulaznica po promotivnim cijenama u odabranim T-centrima, svatko tko kupi ulaznicu putem otisnutog QR koda može ga skenirati s direktnim pristupom na playlistu s ovogodišnje Ultre održane u travnju u Miamiju i s prošlogodišnje u Splitu, koja je ekskluzivno dostupna na Deezeru. Osim u dobroj glazbi, posjetitelji Ultre moći će se zabaviti uz niz interaktivnih zabavnih sadržaja, osvajati nagrade ili kupiti posebne pakete za korisnike bonova i pretplatnike koje će zajednički pripremiti Samsung i Hrvatski Telekom. Ukoliko, pak, niste osigurali prijevoz na festival, još uvijek nije kasno da uhvatite Ultra party vlak s pristupom najbržoj 4G mobilnoj mreži u Hrvatskoj.