UZ NAJBRŽI INTERNET

Ultra party vlak vas vodi u Split

08.07.2015 u 10:26

Bionic
Reading

Zbog Ultra Europe Music Festivala u Split će sljedećih dana stići deseci tisuća ljubitelja elektronske glazbe iz cijele Europe i svijeta. Gužve na cestama najbolje je izbjeći ako izaberete vlak, a ako se pritom ne želite odreći interneta, pravi izbor je posebni Ultra party vlak koji vozi na liniji Zagreb-Split-Zagreb

Ultranautima koji u njega uskoče ovaj vlak jamči pristup najbržoj 4G mobilnoj mreži u Hrvatskoj, a to znači uživanje u glazbi i video spotovima tijekom cijelog putovanja do Splita, što je idealno zagrijavanje za sami festival.

Pripremate li se za najbolji party u Splitu od 10. do 12. srpnja, svakako preuzmite i ekskluzivnu Ultra Europe Deezer playlistu. Ako zbog obveza ne stignete na ovaj Ultra festival, HT ima rješenje i za vas: posjetitelji tportala tekorisnici MAXtv i MAXtv To Go platformi mogu gledati i prijenos uživo iz Splita i partijati kod kuće! Nakon završetka Ultra Europe Music Festivala, HŽ-ov party vlak će nastaviti voziti na relaciji Savski Marof-Dugo Selo, na kojemu će putnici također moći iskoristiti sve prednosti najbrže 4G mreže.