SRETNA VIJEST

Eddieju Murphyju u svibnju će se roditi deveto dijete

05.11.2015 u 16:07

Bionic
Reading

Poznati komičar Eddie Murphy i njegova djevojka Paige Butcher otkrili su preko svog glasnogovornika da očekuju dijete koje bi se trebalo roditi u svibnju iduće godine

Američki komičar već ima osmero djece, 26-godišnjeg Erica Murphyja iz veze s Paulette McNeely, i 25-godišnjeg Christiana Murphyja iz ljubavne veze s Tamarom Hood. S bivšom ženom Nicole Mitchell, s kojom je bio u braku preko dvadeset godina, ima petero djece, a s Melanie Brown, bivšom članicom grupe Spice Girls, ima osmogodišnju kćerku Angel Iris Murphy Brown.

S 18 godina mlađom australskom manekenkom Paige Butcher holivudski šaljivdžija je od 2012, a njoj će to biti prvo dijete. Upoznali su se na snimanju filma 'Kuća debele mame 2', a par je otada nerazdvojan.

Eddiejevi prijatelji kažu da je on vrlo sretan zbog prinove jer obožava djecu. Iako ima osmero djece s četiri različite žene, za blagdane se svi okupljaju kod njega i druže poput velike obitelji. Djeca se vole, a s bivšim partnericama glumac nije u lošim odnosima jer su svi nastavili sa svojim životima.


Eddie i njegova prva žena Nicole Mitchell te djeca Brea, Miles i Shane Audra


S bivšom pjevačicom Spice Girlsa ima danas 8-godišnju Angel Iris Murphy Brown


Glumac obožava svoju djecu