TRI MJESECA BEZ PREDAHA

Ecija Ojdanić: Ovo su moji sretni dani!

23.12.2015 u 10:14

Bionic
Reading

Nakon što je tri mjeseca radila bez prestanka, jedna od naših najangažiranijih filmskih i kazališnih glumica Ecija Ojdanić jedva je dočekala vrijeme kada se s obitelji može zasluženo odmoriti. Uoči odlaska u Dalmaciju gdje će sa suprugom Robertom Orhelom, kćeri Cvitom i sinom Jakovom proslaviti blagdane, sudjelovala je u humanitarnom spektaklu Želim život što je, kaže, posebno veseli

'Divno mu je to što smo plemenit narod i kako se, kad treba, ujedinimo svi kao jedan i da smo zajedno uspjeli prikupiti velike količine novca. Trg je bio krcat ljudima, bila je to zaista prava svečanost humanizma. Svake godine sam tamo, a i na druge humanitarne akcije se uvijek odazovem kad god mogu. Ako svojim dolaskom mogu dati svoj doprinos, to mi nikad nije teško', rekla nam je Ecija.

Ova je godina 41-godišnjoj glumici bila je posebno uspješna i privatno i poslovno. Među ostalim je imala premijeru predstave 'Mobitel' Kazališta Moruzgva, čija je direktorica i osnivačica. Predstava 'Bobočka ili drugih sto stranica Filipa Latinovića' gostovala je u Rumunjskoj. Ecija je ove godine snimala seriju 'Kud puklo da puklo', počela snimati socijalnu komediju 'Ministarstvo ljubavi' redatelja Pave Marinkovića, u kojoj glumi udovicu branitelja, a i njezina 10-godišnja kćerka Cvita uplovila je u glumačke vode te ima glavnu ulogu u filmu 'Anka Brazilijanka' Dejana Aćimovića.

Na svoju listu uspjeha može upisati još jedno ovogodišnje postignuće budući da je iza nje prva noćna ulična utrka koju je organiziralo Društvo sportske rekreacije Aktivan život. Ovih dana sprema se za odlazak u Dalmaciju.
'Stvarno mi je bio potreban kvalitetan odmor s obitelji. Uz toliko obveza rijetko nađemo dovoljno vremena za odmaranje i zajedničko druženje. Blagdane ćemo dočekati u Splitu, idemo uživati na proljetnim praznicima', smije se glumica aludirajući na toplo vrijeme kakvo je trenutačno ondje.Dodaje kako s obitelji planira otići i na Vlašić ako bude snijega. Na odmoru je već dva dana i kaže da je odmor stigao u pravi trenutak jer je iscrpljena i na rubu snaga budući da u posljednja tri mjeseca nije imala nijedan slobodan dan.

'Za mene je ovo predblagdansko i blagdansko doba posebno, obožavam ovaj dio godine. Volim se družiti, pozivati prijatelje u svoj dom, peći kolače. Već sam napekla dosta toga i čokoladnu tortu. Oko svega mi pomažu moji mali pomagači, moja djeca', pohvalila se Ecija. Ima godišnju kćer Cvitu i petogodišnjeg sina Jakova.


Glumica obožava skijanje i bordanje pa će ove godine na Vlašić ako padne snijeg