VEČERA S PORUKOM

Ecija Ojdanić: Ovo je najmanje što mogu napraviti!

10.02.2016 u 16:01

  • +4

Valentinovska Večera s porukom u kreaciji Lokomotive

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotgrafija

Bionic
Reading

Dizajnerski dvojac Lokomotiva Luka Grubišić i Lana Puljić okupili su u restoranu Atlanta Bocca Marai svoje poznate prijatelje na još jednoj u nizu Večeri s porukom, a među okupljenima bili su i sestre Boudoir Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević, glumica Ecija Ojdanić, kantautorica Sara Renar i drugi

Ususret Valentinovu dizajnerski dvojac Lokomotiva pokazao je veliko srce organiziravši Blessfood - Večeru s porukom za potrebe doma koji zbrinjava djecu uglavnom srednjoškolske dobi 'Ivan Goran Kovačić'. Emotivna Večera s porukom spojila je potrebu za pomaganjem i zajedništvom s ugodnim druženjem uz najbolje gastronomske delicije.

'Drago mi je da su se moji prijatelji Lana i Luka uključili u ovu akciju. Najmanje što možemo napraviti je sudjelovati u ovom projektu te prikupiti novac za djecu kojoj je pomoć stvarno potrebna. Blessfood - Večera s porukom je tri u jedan. Spojeno je druženje s ljudima koje ne stignem sresti, dobra hrana i ono najvažnije, a to je dobro djelo', rekla je Ecija Ojdanić.

 

'Svi se možemo složiti da je poseban osjećaj napraviti dobro djelo drugome. Večera s porukom hvalevrijedan je projekt čiji je cilj senzibilizirati javnost o potrebi za humanitarnim djelovanjem. Odlučili smo biti domaćini ove večere jer je potrebno potaknuti ljude da počnu pomagati drugima. Uvjereni smo da je sredina u kojoj živimo velika srca te da će se i u buduće rado odazvati ovakvoj vrsti humanitarnih projekata', izjavili su Lana i Luka, domaćini Blessfooda - Večere s porukom.


Sara Renar i Lana Puljić


Luka Grubišić i Lana Puljić u društvu više izvršne potpredsjednice Agrokora Ljerke Puljić