SPORTSKA MISIJA

Ecija Ojdanić ostvarila osobni rekord u Ljubljani

30.10.2016 u 20:41

Bionic
Reading

Sunčani vikend glumica Ecija Ojdanić odlučila je provesti aktivno u društvu obitelji, uputivši se u Ljubljanu gdje je uspješno otrčala tradicionalno izdanje polumaratona

Nakon što je prošle godine prestala pušiti, uz brojne glumačke angažmane, Ecija Ojdanić slobodno vrijeme uglavnom provodi u krugu obitelji i uživanju u novoj ljubavi – trčanju.

Zahvaljujući njemu, u vrlo kratkom roku uspjela je postići odličnu kondiciju koju je ovog vikenda testirala na ljubljanskom polumaratonu u društvu obitelji.

'Uvijek stignem trčati i trenutno se spremam za ljubljanski polumaraton 30. listopada', nedavno je izjavila Ecija koja se na Instagramu pohvalila uspješno odrađenom maratonom i postizanjem osobnog rekorda.

'Nikad bez vas ne bih istrčala ovo vrijeme!!!!! Bilo je nezaboravno!!!!! 1:53 !!! Juhuhuuuu!', uzbuđeno je napisala Ecija ispod fotografije u društvu voditeljice CMC-a Ane Radišić, nazvavši je anđelom čuvarom.

Zasluženi odmor od polumaratonske misije, Ecija je provela uživajući u sunčanom danu sa suprugom Robertom Orhelom, sinom Jakovom i kćeri Cvitom, a u mnogobrojnim čestitkama na osobnom rekordu pridružila se i Ecijina glumačka kolegica Ana Begić Tahiri.