U RITMU STRASTI

Ecija Ivušić uživa u novoj ljubavi u Miamiju

07.01.2016 u 11:20

Bionic
Reading

Atraktivna manekenka i voditeljica Ecija Ivušić potražila je bijeg od hladnoće i snijega daleko od Hrvatske, u Miamiju, u kojem provodi vrijeme sa svojom novom ljubavi, mladim menadžerom koji ju je osvojio prije nepunih mjesec dana

Lijepa Ecija se prepustila glazbenim ritmovima i plesu te uživanju na vrućem pijesku, a sve to dijeli sa svojim fanovima na Instagramu. Pitanje koje se postavlja je tko je fotografira i snima video, a od prijatelja koji su bliski s Ecijom doznajemo da se radi o javnosti nepoznatom menadžeru s kojim je ljepotica započela ljubavnu vezu prije manje od mjesec dana. Tako je njezin novi partner zabilježio Ecijine akrobacije na pijesku, prepuštanje kubanskom plesu s vremešnim gospodinom, ali i uživanje među palmama tijekom večernjeg izlaska.

Njezina posljednja veza koja je bila poznata javnosti, ona s ekonomistom Ivanom Bračom, trajala je godinu dana, a prekinuli su u kolovozu prošle godine. Ecija se nakon prekida odlučila i za drastičnu promjenu te je od plavuše postala zanosna brineta.

Iako se manekenka do sada nije izjašnjavala o svojem novom ljubavnom statusu, očigledno je da je trenutno jako sretna te uživa u svakom trenutku.

⭐️????????

A video posted by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on


Eciju je novi dečko snimio kako izvodi zvijezdu na vrućem pijesku

#jinglebellrock ????✨

A photo posted by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

????????????

A video posted by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

Vremešni gospodin pokazao je Eciji kubanske plesne ritmove