KRAJ LJUBAVI

Ecija Ivušić: Prekinula sam s dečkom

13.05.2016 u 10:50

Bionic
Reading

Ecija Ivušić više ne ljubi Marija Mesaroša, nećaka poduzetnika Luke Rajića, koji obavlja funkciju upravljanja opskrbnim lancem RALU logistike. Par je prekinuo još prije nekoliko mjeseci, a voditeljica nam je i sama potvrdila da ponovno uživa u statusu solo djevojke

'Da, već neko vrijeme sam solo. I iskreno, nemam potrebu komentirati odnos koji je prije završio nego što je započeo. To je sve što imam reći na tu temu. Nikada nisam imala više obaveza, a bila sretnija i opuštenija. Radim u odvjetničkom uredu, na televiziji, a često me vikendom dočekaju snimanja, vođenje ili odlazak na razna događanja. Uz sve to stignem redovito vježbati, a pripremam i neke nove projekte kojima se jako veselim', rekla nam je Ecija.

Voditeljica CMC-a Novu je godinu dočekala u Miamiju, u koji je otputovala s Marijem kako bi proslavili tri mjeseca sretne veze. Redovito je tada na društvenim mrežama objavljivala fotografije na kojima se vidjelo da uživa u Americi u društvu nekog muškarca, a što se točno dogodilo između njih i zbog čega su se odlučili razići, znaju samo njih dvoje.

Osim prekida veze, Ecija ima novu boju kosu, pa je tako od brinete postala plavuša. 'Boju i dužinu kose volim mijenjati te općenito volim promjene i izazove u životu, a pogotovo kad je riječ o stilu i imidžu. Rutinu poštujem, ali u principu je ne volim', kazala nam je ova diplomirana novinarka.

Bad #rainy day, good #hair day and possibly an excellent #wine night ❣

Fotografiju objavljuje Ecija Ivusic (@ecija_ivusic)

Go away snow ❄️???? #Miami#stateofmind ?? #tb #thanksgoditsfriday

A photo posted by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on