DUPLO SLAVLJE

Dvostruka radost za Matiju Prskalo

26.10.2015 u 15:41

Bionic
Reading

Matija Prskalo ušla je u peto desetljeće života i kaže da se odlično osjeća u svojoj koži i svakoga dana sve se više raduje danima koji dolaze. Glumica itekako ima razloga za zadovoljstvo jer je ovog vikenda, osim 49. rođendana, proslavila 12. godišnjicu braka sa suprugom Dominikom Galićem

'Ove godine nisam nešto posebno slavila. Imala sam predstavu pa smo samo otišli na ručak s kumovima', ispričala nam je Matija Prskalo, glumica koju trenutno gledamo u HTV-ovoj seriji 'Nemoj nikome reći'. Na svoj rođendan prije 12 godina vjenčala se s poznatim producentom Dominikom Galićem pa svake godine ima dvostruko slavlje.

'Prvi mi je ujutro čestitao suprug. On mi je ipak najbliži, a nakon njega i naša kći Kalista', smije se zadovoljna glumica, dodajući da je tijekom cijelog vikenda na mobitel i društvene mreže dobivala poruke od kolega, prijatelja, rodbine i obožavatelja.

Ulazak u pedesete dočekuje s dobrodošlicom. 'Ne doživljavam godine kao opterećenje, naprotiv sve su posebne i svaka ima svoje draži. Priznajem, ni jednu ne bih htjela vratiti unatrag. Vrijeme pred nama meni je uvijek veći izazov', ističe Matija te može sakriti svoju sreću kako zbog poslovnog tako i zbog privatnog dijela života.

'Želim si uvijek puno zdravlja, a za sve ostalo se izborim sama', ističe, otkrivajući da od poklona uglavnom uvijek dobiva cvijeće, knjige i parfeme.

Prisjetila se i nekih od dražih rođendanskih proslava. 'Bila je to proslava 25. rođendana koju su cimerice organizirale bez mog znanja i pozvale sve moje, odnosno naše zajedničke prijatelje u stan. Bilo ih je četrdesetak, a one su same za sve pripremile hranu i piće. Bilo je ludo i nezaboravno, kao i vjenčanje koje smo organizirali upravo na moj rođendan 2003', prisjetila se Matija.


Matija i Dominik zajedno su već 15 godina, od čega 12 bračnih


Trenutno je gledamo u seriji 'Nemoj nikome reći' u kojoj glumi suprugu Hrvoja Kečkeša