BATINIĆ I GRUICA

Dvije Splićanke otkrile što ih je spajalo nekad i danas

14.12.2016 u 12:48

Bionic
Reading

Kako to biva kad se životni putevi prijateljica iz srednjoškolskih dana nakon 20 godina opet isprepletu pokazala je Splićanka Ana Gruica jednom fotografijom s nekadašnjom sugrađankom Marijanom Batinić

'97. na klupici isprid turističke... Skoro 20 godina nakon - na klupici u vrtiću naše djece u blagdanskom okruženju...' napisala je Gruica, a poruka se odnosila na još jednu Splićanku Marijanu Batinić. Nekad su ih spajala srednjoškolska druženja, danas djeca. Naime, i Marijanina jednoipolgodišnja Ema i Anin jedinac Marat idu u isti vrtić u centru grada, gdje se dvije Splićanke često susreću.

Obje su Zagreb odabrale za svoj dom, iako Gruicu glumački angažmani u splitskom Gradskom kazalištu mladih još uvijek vežu za Split. Prošlog tjedna Ana je tamo imala premijeru nove predstave 'Splićanke' koju je režirao Ivan Leo Lemo. Njezine fotografije s partnerom Hrvojem Šalkovićem nisu više česta pojava na društvenim mrežama, no ovih blagdana zasigurno će uspjeti uskladiti svoje obaveze i posvetiti se jedno drugom. Barem je to Hrvoje Šaklović natuknuo jednim postom na svom Facebooku.