VJEROVALI ILI NE

Đurđa Tedeschi ima lijek za siječanjsku depresiju

21.01.2016 u 12:24

  • +12

Izložba ilustracija Saše Šekoranje

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Jučer je u Zagrebu u galeriji Šekoranja predstavljena izložba ilustracija akademskog slikara i cvjećara Saše Šekoranje. Ilustracije su dio nove zbirke pjesama Sonje Manojlović 'Dobri za sve', a među brojnim posjetiteljima najviše se isticala Đurđa Tedeschi

Poznata zagrebačka umirovljena sutkinja i majka Emila Tedeschija otkrila nam je kako joj je poezija jedan od bitnih segmenata života.

'Ova večer posvećena je Sonjinoj predivnoj poeziji, a Saša se svojim ilustracijama savršeno nadovezao na njezine pjesme. Poezija je večeras u prvom planu, a upravo zahvaljujući dobroj poeziji kod mene nema siječanjske depresije', kazala je gospođa Tedeschi.

Poznata po svom zanimljivom i specifičnom modnom izričaju, ni sinoć nije razočarala ekstravagantnom kombinacijom. Uz šešir velika oboda koji je ukrašen perom te asimetrični kaputić uskladila je crne gležnjače i poluduge hlače, a konačan rezultat ispao je odličan.

Osim gospođe Tedeschi, promociji su prisustvovali brojni uglednici iz javnog života poput Daniele Trbović, Biserke Petrović, Mare Bratoš, Loredane Bahorić, Ivice Propadala, Damira Markovine i brojnih drugih.