'KRIVO JE MORE 2'

Dubioza Kolektiv predstavlja spot za ultimativni ljetni hit

24.09.2013 u 10:09

Bionic
Reading

Za početak jeseni Dubioza Kolektiv časti sve svoje fanove ljetnim spotom za ljetni hit 'Krivo je more', i to u posebnoj morskoj, unplugged verziji

Spot i pjesma snimljeni su na plaži u Novoj Kaledoniji, otočkoj državi u Melaneziji u Tihom oceanu smještenoj otprilike 1.500 km istočno od Australije i 2.000 km sjeverno od Novog Zelanda. Dubioza je održala dva koncerta u tamošnjem klubu Bodega za koje su im kasnije rekli da su bili dva najbolja tuluma ikad održana u tom prostoru.

Plaža nedaleko od kluba poslužila je kao idealno mjesto da se barem u pjesmi na nekoliko minuta prisjete što ih čeka doma na Balkanu… Pozdrav ljetu od Dubioze pogledajte na spotu namijenjenom isključivo za web:

Dubioza kolektiv - ''Krivo je more 2'


Dubioza Kolektiv nastupit će u sklopu Tuborg Open Faira u zagrebačkom Domu sportova u subotu, 26. listopada te u riječkoj Dvorani mladosti u petak, 15. studenog. U Rijeci će im društvo na pozornici činiti Brkovi i S.A.R.S. Oba koncerta dio su glazbene platforme Tuborg Open Fair koncipirane na način da atraktivnim glazbenim sadržajima te odabirom vrhunskih izvođača dodatno obogati hrvatsku koncertnu i festivalsku scenu.

ULAZNICE

Zagreb

Cijena ulaznice iznosi 65 kuna, dok će na dan koncerta, ukoliko ih bude, koštati 80 kuna

Službena prodajna mjesta

• Dirty Old Shop, Tratinska 22

• Rockmark, Berislavićeva 13

• Dallas Music Zagreb Tkalčićeva 7

• Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7

• Prodajna mjesta Eventima i eventim.hr

Rijeka

Cijena ulaznice iznosi 60 kuna do 6. listopada. Od 7. listopada do 14. studenoga, ulaznica će koštati 70 kuna, a na dan koncerta, ako ih ostane, 85 kuna

Službena prodajna mjesta

• Dallas Music Shopu Rijeka, Splitska 2a

• Prodajna mjesta Eventima i eventim.hr

Dubioza Kolektiv - Koncertna videopozivnica