NOVI KONCERT

Dubioza Kolektiv nagrađuje obožavatelje

25.10.2010 u 15:45

Bionic
Reading

Nakon objave da je koncert 29. listopada rasprodan, bend i organizator najavili su dodatni datum za sve one koji bi u petak možda ostali pred vratima kluba Aquarius

Budući da je na prodajnim mjestima u Aquarius CD shopu (Varšavska), Rockmarku i klubu Aquarius ostala tek još pokoja ulaznica za koncert 29. listopada, organizatori i bend odlučili su publici iz cijele Hrvatske ispuniti želju, pa su dodali još jedan koncert koji će se održati dan ranije, u četvrtak, 28. listopada.

Prodaja ulaznica za dodatni koncert počinje u utorak, 26. listopada u Aquarius CD shopu u Varšavskoj, Rockmarku u Berislavićevoj 13 te u Aquarius klubu na Jarunu. Prve kupce očekuju plakati limited edition s likom SKIRLIBABE– otisnuto ih je samo stotinjak, a čak 50 dospjet će u ruke prvih kupaca za koncert 28. listopada, i to na prodajnim mjestima Aquarius CD shop, Varšavska 13 i Rockmark, Berislavićeva 13.

Odluka o novom datumu donesena je i uz pomoć Facebooka te vrlo aktivne baze Dubiozinih fanova koji svakodnevno prate bend i daju mu punu podršku.