PROMOCIJA NOVOG ALBUMA

Dub Incorporation vraća se u Močvaru

08.04.2014 u 11:45

Bionic
Reading

Obožavatelji ovog benda mogu biti bez brige, uz singlove s novog albuma, moći ćete čuti i stare hitove poput 'Rude Boy', 'My Freestyle' i mnoge druge. Ali album 'Paradise' simbolički će vas uvest u koncertni raj kojeg će predstaviti Dub Inc. u Močvari 6. svibnja

Dub Incorporation je glazbena skupina koja najbolje simbolizira inovaciju reggae glazbe iz Francuske unazad desetak godina. Potkraj 90-ih godina i početkom novog tisućljeća pojava Dub Incorporationa pridonijela je svježini francuskog pejzaža reggae glazbe. Grupa inspiriranih prijatelja koji mogu pisati dobro pogođene tekstove, potkovani efikasnim melodijama i zadivljujuće složnim glasovima njihova dva pjevača: Bouchkour posjeduje sve kvalitete sa svojim orijentalnim reggae izričajem, dok je drugi udahnuo snagu i energiju dancehalla.

Nakon što su predstavili 'Diversité' 2003. godine i pronašli svoje mjesto na sceni s 'Dans le décor' 2005., godine 2008. su potvrdili da su na čelu francuskog reggaea s albumom 'Afrikya' koje je bio izabran za najbolji francuski reggae album na Web Reggae Awards 2008. godine. Mješajući reggae i world music, Dub Incorporation osvajaju novu publiku pritom ne zaboravljajući svoje prve obožavatelje.

S predzadnjim izdanjem 'Hors contrôle' grupa je uspjela ostvariti suptilnu mješavinu različitih utjecaja koje su im omogućile vodeću poziciju. Na petom studijskom albumu 'Paradise' gostuju imena poput Skarra Muccija i Jah Masona. Dub Incorporation su uvijek na rubu pobune jedne čitave generacije, Dub Incorporation je bend festivalskog kalibra, a svoje glazbene čari magično utkaju u publiku ... Budite sigurni da će vas Dub Incorporation uvesti u svoju muzičku čaroliju u Močvari, 6. svibnja

'Sada je pred nama najnoviji 'Paradise', njihov do sada najbolji uradak. Nikad popularniji Dub Inc. je u međuvremenu rasprodao Močvaru i odradio još tisuće ostalih svirki, a onda je iz studija izašao jedan od najboljih reggae albuma protekle godine'. Tomislav Milićević (Reggae hr)

Cijene ulaznica

Pretprodaja: 70,00 kuna

Na ulazu u klub: 90,00 kuna

Službena pretprodajna mjesta:

Dirty Old shop (Tratinska 18, Zagreb) - dirtyoldempire.com

KKC Pixel (Trg mladosti 18, Koprivnica) - kkcpixel.com

325324,325100,324842,324411