ONA ZNA UŽIVATI

Donna Vekić: Hedonizam u Rimu

12.05.2016 u 07:04

Bionic
Reading

Jedna od najvećih hedonistica među tenisačicama, Osječanka Donna Vekić svaki je tjedan u drugoj zemlji, odakle prijateljima i obožavateljima na Instagramu redovito pošalje bar jedan fotopozdrav. Nakon Madrida na red je došao i Rim, u kojem će ovaj tjedan zaigrati na turniru. Ali treninzi nisu jedino što veseli Donnu

Na teniskim terenima ove godine ne prati je sreća, no entuzijazam 19-godišnje Donne Vekić veći je od svih poraza koje je doživjela. Hrvatska tenisačica trenutno je u Rimu te je očekuje nastup na teniskom turniru, a osim svakodnevnih napornih  treninga, našla je vremena za razgledavanje grada.

Isti ritam imala je i u Madridu, koji ovaj put neće pamtiti samo po lijepom, kao ni njezin dečko Stan Wawrinka, koji je 2. kolu ATP turnira izgubio od Nicka Kyrgiosa.  Kyrgios je prošle godine suspendiran na 28 dana i kažnjen s 25.000 dolara zbog vrijeđanja Wawrinke i ružnih riječi na račun Donne Vekić.

U glavnom gradu Italije se trenutno nalazi i Stan Wawrinka, a on je pak na svom profilu na Instagramu napisao da ga povratak u Rim uvijek veseli.

#wheninRome #touristmode #legsdead #cantwalk #sendhelp ????????????????

A photo posted by Donna Vekic (@donnavekic) on

Sunny day in Madrid! ????????????????

A photo posted by Donna Vekic (@donnavekic) on

Moroccan views ?????????? Jardin des roses ??????????

A photo posted by Donna Vekic (@donnavekic) on

Last jump in Miami water (full of sharks ??) ?????????????????? #boatlife #beachlife #notmylife ??

A photo posted by Donna Vekic (@donnavekic) on