NIJE SVE U TENISU

Đokovićevo glazbeno iznenađenje oduševilo Zuckerberga

23.05.2016 u 14:45

Bionic
Reading

Novak Đoković jučer je proslavio 29. rođendan, no više od rođendanskog slavlja njegove obožavatelje je zaintrigirao video koji otkriva kako u Parizu provodi vrijeme sa suprugom Jelenom u petak navečer. Ako ste pomislili da je tenis sve što Đoković zna i voli, prevarili ste se. Naime, Jelena Đoković privoljela je supruga na sviranje klavira, što je natjeralo i Marka Zuckerberga na pisanje komentara

Trenutno najbolji tenisač svijeta Novak Đoković s vremena na vrijeme prijatelje i obožavatelje na društvenim mrežama iznenadi nekim detaljem iz svoje svakodnevice, a posljednji video koji je objavio ipak je nešto posebno. Naime, Đoković je otkrio kako izgledaju slobodni trenuci njega i supruge Jelene kad petak u Parizu ne provode u noćnom izlasku, nego ostanu kod kuće. A kućna zabava je ovaj put bila ni manje ni više nego -  sviranje klavira.

Nakon što je Jelena Đoković demonstrirala svoje pijanističko umijeće odsviravši Beethovenovu 'Za Elizu', za klavirom se s istom kompozicijom okušao i Đoković. A da priča bude zanimljivija, par je otkrio kako su učili svirati klavir na Youtubeu. Jeleni je trebalo šest mjeseci, a njezinom suprugu tek mjesec dana. Jest da su na tipkama označene note, no uz sve 'šalabahtere' Novak nije uopće loš za klavirom. Ravnodušan nije ostao ni Zuckerberg, pohvalivši supružnike Đoković na Facebooku. 'Oboje divno zvučite', napisao je Mark Zuckerberg, a nisu izostale ni Đokovićeve zahvale. Oni koji nisu znali kako se Nole opušta u Parizu pred Roland Garros sad su otkrili i to.