NAGRADNJAČA

Dobitnici ulaznica za film 'Nevolje u raju'

11.12.2009 u 12:17

Bionic
Reading

Vince Vaughn u komediji 'Nevolje u raju' predvodi glumačku postavu koju čine same zvijezde. Film je redateljski debi iskusnog producenta Petera Billingsleyja, a u naša kina dolazi 10. prosinca. Ovom prigodom tportal.hr i Blitz poklanjaju najbržim čitateljima ulaznice za film

Četiri para odlaze na putovanje života u luksuzni otočni raj. Jedan par tamo želi poraditi na braku, a ostala tri žele uživati u vožnji jet-skijem i suncu. Međutim, ubrzo otkrivaju da sudjelovanje u neobičnoj terapiji za parove, koja se održava u ljetovalištu, uopće nije stvar izbora. Njihov grupni odmor najednom dobiva visoku cijenu.

Društvo otkriva da svi parovi moraju sudjelovati u neobičnim terapijskim tehnikama slavnog Šaptača Parovimamonsieura Marcela (Jean Reno). Ili svi, ili nitko. A ako nitko ne bude sudjelovao, svi će morati ići kući. Parovi ubrzo saznaju da ništa nije onakvo kakvim se čini, a to se posebno odnosi na njihove veze. Ono što slijedi je urnebesan i iskren pogled na stvarne probleme s kojima se svi parovi suočavaju.

Po dvije ulaznice osvojili su:

Ivana Zirdum
Greta Aukst
Valentina Lepušić
Nikolina Marković
Ivan Karadža
Željka Mirčeta
Iva Guzobad
Davorin Gluhak
Ana Stojković
Monika Pavor