NAGRADNJAČA

Dobitnici CD-a Damira Urbana & 4

29.12.2010 u 12:59

Bionic
Reading

Tvornica kulture, Croatia records i tportal.hr daruju vam jedan CD Damira Urbana & 4 'No mix! No sex!' i jedan CD 'Hello'

Album 'Hello' je četvrti studijski album Damira Urbana & 4, na kojem se nalazi 11 odličnih pjesama nastalih nakon prethodnog albuma 'Retro'. Omot albuma djelo je vrhunskog dizajnera Mirka Ilića, a mastering je napravio Chris Athens (Coldplay, Johny Cash, Beastie Boys, Erykah Badu). Na albumu se uz singl 'Magnet', koji je najavio album, nalaze brojne druge pjesme koje je publika odavno prepoznala, poput 'Ništa sveto', 'Hirošima' i drugih.

Album 'No mix!No sex!' predstavlja Urbana i 4 kao domaći rock brend velike glazbene snage. Na albumu se nalazi 12 odabranih pjesama s dva koncerta u Stereo dvorani u Rijeci, održanih u svibnju 2009. godine. Riječ je o 100 posto live albumu, na kojemu nema popravljanih ni naknadno snimanih dijelova. U suradnji s producentom Vavom, snimljen je album na kojem se osjeća energija, živost i jačina izvedbe koja Urbana i četvorku već godinama drži na vrhu hrvatske rock scene. Još jedna posebnost ovog albuma je omot, za čiji je dizajn zaslužan sam Urban. Neke od pjesama koje se u odličnom live izdanju nalaze na albumu su: 'Nuclear baby', 'Ruke', 'Otrovna kiša', ali i noviji hitovi - 'Sunce', 'Magnet', 'Hirošima' i 'Kauboji modre niti'.

CD 'No mix! No sex' je osvojiio Antonio Vukadin

CD 'Hello' je osvojila Ranka Vukmirić-Horvat

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.