TPORTAL.HR DAJE SVE OD SEBE

Dobitnici 28.12.

28.12.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Srijeda vam donosi Rosal kreme, parfem Replay Jeans, knjige nakladničkih kuća VBZ, Planetopije i Frakture, Maybelline maskaru, DVD-e u izdanju Continental filma, poklon pakete Professionailsa, Durancea i KK Cibone te kuhalo za kavu Gorenje.

Danas će nagrade osvojiti čitatelji koji prvi odgovore točno na nagradno pitanje u razdoblju od 15 do 16 sati!

Imena dobitnika i pripadajućih im nagrada objavit ćemo sutra, 29. prosinca.

Sudjelovanjem u nagradnjači sudionici se prijavljuju za bilo koju od navedenih nagrada. Kako bi nagradili što više čitatelja navedene dnevne nagrade ćemo raspodjeliti na više dobitnika. Dnevne nagrade će biti rapoređene u poklon pakete koji će sadržavati jednu ili više nagrada.

Atlantic grupa je pripremila poklon paket Rosala koji sadrži dnevnu i noćnu kremu te tonik i gel za čišćenje lica.

Rosal Hydro Fresh
Djevojke u dvadesetima od sada mogu biti lijepe i njegovane u svakom trenutku! Za dubinsku hidrataciju mlade kože pobrinula se nova linija Rosal Hydro Fresh koja svojim aktivnim sastojcima dubinski vlaži i intenzivno njeguje kožu. Bogata formulacija sprječava gubitak vlage i omekšava kožu dajući joj svilenkast osjećaj.

Dnevna krema Hydro Fresh
HYDROCOMPLEX – dubinski vlaži i intenzivno njeguje kožu
EKSTRAKT PASIFLORE - sprječava gubitak vlage i omekšava kožu dajući joj svilenkast osjećaj
UV zaštita/SPF 10 – štiti kožu od štetnih sunčevih zraka

Noćna krema Hydro Fresh

HYDROCOMPLEX – dubinski vlaži i intenzivno njeguje kožu
ULJE NOĆURKA - poboljšava elastičnost, hrani i njeguje kožu te daje potrebnu hidrataciju
Osigurava dugotrajnu i intenzivnu hidrataciju

Orvas vam i danas poklanja parfem Replay Jeans woman

Kada je u pitanju posebno mjesto u vašem srcu i poseban dio u vašem ormaru, nema puno odjeće koje volite koliko vaše traperice. Što vam još može dati taj osjećaj stila koji ste dobili od cool novih traperica ili stare traper košulje? Traper je nešto što možete staviti na sebe i osjetiti se svježe, nenametljivo i definitivno ne biti rob modnih trendova. I to je taj duh kreativnosti, slobode i izražavanja koji Replay slavi sa svoja dva svježa mirisa za muškarce i žene: Replay Jeans Spirit! Lansirani u srpnju ove godine, oni predstavljaju sve što volite kod traperica, samo to sad nosite u bočici i ne idete nigdje bez njih, kao ni bez traperica!
Replay Jeans Spirit za nju - neprijeporna pjenušava svježina, što trenutno mami, ali istovremeno kaljeno s mekim, glatkim tonovima, koji miris čine nježnim i pristupačnim , a ne otvoreno zavodljivim Top nota božura uvodi nas u lijepo, ženstveno ozračje, kojim se dolazi do intrigantne kombinacije u srcu mirisa: toplih nota začinjenih đumbirom i pomješanih sa sunčanim voćnim notama. pa sve do baze s primjesom ljubičice.

Planetopija je pripremila knjige 'Alijenologija' i 'Vampirologija'.

Allen Sivac, 'Alijenologija'
Knjiga 'Alijenologija' vodi nas u 1969. u kojoj je profesor Allen Sivac spreman čitatelje sa sobom povesti na tajanstveni put u svijet u kojemu se vanzemaljci miješaju sa Zemljanima i svoju prisutnost otkrivaju samo odabranima. S jedne je strane ova fantastična knjiga vodič kroz druge svjetove, kroz Sunčev sustav i zakone vremena i prostora, kroz mnoge vrste i kulture nekih udaljenih galaksija te kroz ne baš zavidnu situaciju u izvanzemaljskim istraživanjima na Zemlji. No najbritkijim čitateljima ova knjiga predstavlja izniman izvor informacija, zadataka za vježbanje promišljanja i test domišljatosti. A čitatelji koji riješe sve zagonetke koje se nalaze u knjizi, bit će odabrani i imati čast zastupati ljudsku vrstu u međugalaktičkoj zajednici.


Nicky Raven, 'Vampirologija'
Vjerujete li u vampire ili još uvijek mislite da su plod mašte? Nakon što pročitate ovu knjigu teško ćete moći zanemariti činjenicu da naš svijet nije tako siguran kao se to ponekad čini. Vampiri su drevno zlo, žive među nama, bez milosti vrebaju svoje žrtve i ne odustaju od svog cilja – živjeti vječno hraneći se našom krvlju. No znajte da je moguće oduprijeti se, pa čak i pobijediti tu jezivu pošast.
Kako? Saznajte u ovoj izvanrednoj knjizi jednog od boraca protiv vampira, obogaćenoj bilješkama njegovog nasljednika koji je pristao nastaviti tu nimalo bezazlenu misiju.

Nakladnička kuća VBZ je pripremila knjige 'Dvanaest', 'Uzmite sudbinu u svoje ruke', 'Bilježnica za svaku djevojčicu' i 'Uzgajajte svoju superhranu'.

William Gladstone, 'Dvanaest'
'Dvanaest' je izuzetan i nezaboravan roman o neobičnom i neočekivanom junaku. Max je živio u svijetu boja i brojeva, ne progovorivši do šeste godine. Kao odrasla osoba, upustio se na sudbinsko putovanje kako bi razotkrio tajnu skrivenu iza drevnog majanskog proročanstva o kraju vremena do kojega bi, prema proročanstvu, trebalo doći 21. 12. 2012. godine.
U petnaestoj godini Max je doživio iskustvo tik do smrti, kad mu se razotkrila vizija s dvanaest imena. Iako Max ne može dokučiti značaj tih dvanaest imena, nije u stanju otresti se osjećaja da se tu krije nekakvo dublje značenje. Nakon što je dovršio školovanje na Harvardu i Yaleu, moralo je proći još osam godina prije nego što je susreo prvog od Dvanaestero. Maxovo putovanje otkrivanja počinje tim prvim susretom i on čezne razotkriti identitet i uloge dvanaest pojedinaca koje će susresti na svojim putovanjima prema istini. Izgleda da su Dvanaestero povezani i svi su značajni za ono što će se dogoditi upravo u onom trenutku kad se okonča svijet kakav poznajemo.

Anđelka Subašić, 'Uzmite sudbinu u svoje ruke'
Imate li osjećaj da planeti utječu na vas? Znate li da možete upravljati svojim životom na sasvim drugačiji način?
Anđelka Subašić, autorica knjige 'Uzmite sudbinu u svoje ruke', eminentna je hrvatska astrologinja koja savjetuje mnoge obične i poznate osobe i pomaže im da prepoznaju svoje potencijale i hrabro ih iskoriste. Sada to čini i ovom knjigom – pokazuje kako osnovna znanja iz astrologije i psihologije te njihova primjena u svakodnevnom životu mogu biti korisni za podizanje svijesti o sebi i svojim mogućnostima.
U ovoj jedinstvenoj knjizi otkrijte kako planeti utječu na vaša ključna životna razdoblja. Naučite prepoznati te planetarne utjecaje, bilo da su pozitivni ili negativni. A kad ih postanete svjesni, tada ćete ih moći iskoristiti na najbolji mogući način i – unatoč okolnostima – potpuno upravljati svojim životom!

Violeta Babić, 'Bilježnica za svaku djevojčicu'
'Bilježnica za svaku djevojčicu' praktična je knjižica, kombinacija rokovnika i dnevnika, svojevrsni organizer, koja će djevojčicama i djevojkama pomoći da bolje organiziraju svoje školske i privatne obveze, da optimalno isplaniraju svoje vrijeme kako ne bi zaboravile važne obaveze koje ih očekuju. Bilježnica, među ostalim, sadržava raspored sati, menstrualni kalendar, dnevnik zdrave prehrane i mnogo prostora za zapisivanje svega što se događa svakoj djevojčici/djevojci…
Ovu bogato ilustriranu 'Bilježnicu' zasigurno će poželjeti imati sve vlasnice 'Knjige za svaku djevojčicu', iznimno popularnog naslova iste autorice.
'Bilježnica' je namijenjena svim djevojčicama i djevojkama od 9 do 19 godina.

Gayla Trail, 'Uzgajajte svoju superhranu'
Ovaj bogato ilustrirani priručnik obavezno je štivo za sve one koji žele sami uzgajati voće, povrće i začinsko bilje. Namijenjena je prije svega ljudima koji žive u urbaniziranim sredinama, ali dakako da je sjajan priručnik i za sve one koji žive u ruralnim područjima okruženi velikim pacelama zemlje. Bez obzira na to želimo li uštedjeti pri kupnji hrane ili jednostavno iskusiti kakav je to užitak kad današnju večeru uberemo ispred vlastitih vrata, ova je knjiga pravo štivo za sve one koji vrtlare na malim prostorima – vrt nije obavezan!
Dakle, svaka terasa, balkon, krovna terasa, trijem, prozorska klupica ili žardinijera potencijalni su vrtovi koji čekaju da ih zasadimo. Autorica u ovoj knjizi potanko objašnjava, savjetuje i pokazuje nam kako možemo sami, doslovno bilo gdje, na svakom slobodnom komadiću zemlje, uzgajati ukusnu i jeftinu organsku i zdravu hranu.

Fraktura vam i danas poklanja pet primjeraka knjige 'Kule u zraku', autora Stiega Larssona.

Lisbeth Salander, autsajderica i očiti neprijatelj društva, optužena je za pokušaj ubojstva. Usto, država je ustvrdila da je Lisbeth psihički nestabilna i da je valja ponovno zatvoriti u psihijatrijsku bolnicu. Sve konce sudskog progona zapravo povlači zatvoreni krug švedske sigurnosne policije i samo uz Blomkvistovu pomoć Salander može izbjeći sudbinu koju su joj namijenili te razotkriti njihove dobro skrivene tajne.
Lisbeth Salander zlostavljao je sustav koji ju je, navodno, trebao štititi. Ipak, beskompromisna i krajnje nepokolebljiva, ona je jedina osoba koja može izazvati raspad švedske tajne države.
Roman 'Kule u zraku' maestralna je završnica najuspješnije književne trilogije današnjice.

Maybelline poklanja tri maskare Maybelline New York Volum' Express Colossal Cat Eyes

Kolosalne trepavice za mačkast pogled. Slijedeći globalni uspjeh maskare Colossal prodajom jednog proizvoda svakih 1,7 sekundi negdje u svijetu, Maybelline NY stručnjaci predstavljaju vam svoju najnoviju revoluciju u volumenu trepavica, Colossal Cat Eyes maskaru.
Nova maskara Colossal Cat Eyes u tijeku je s najnovijim trendovima s piste. Jedinstvena četkica poput pandže i kolagenska formula daju do 8 puta više volumena s „wild“ efektom u samo jednom potezu – trepavice su naglašene u kutevima očiju. Za impresivan i divlji volumen bez grudica.

Continental film je pripremio DVD-e filmova 'X-Men: Prva generacija', 'Medvjedić Winnie', 'Harry Potter i darovi smrti - 2. dio' i 'Auti 2'.

'X-Men: Prva generacija'
Prije nego li su se mutanti razotkrili svijetu, prije nego su Charles Xavier i Erik Lensherr postali Professor X i Magneto, bili su dva mladića koji tek otkrivaju svoje moći. Nisu bili neprijatelji, već uistinu najbolji prijatelji. Surađivali su zajedno sa ostalim mutantima (nekim poznatima, a nekim novima), kako bi zaustavili Armageddon. U tom je procesu između njih nastao veliki jaz, kojim je započeo vječni rat između Magnetovog bratstva i X-Mena Professora X-a.

'Medvjedić Winnie'
Stojutarska šuma divno je mjesto gdje Winnie Pooh i njegovi prijatelji provode bezbrižne dane. No jednoga se dana dogodilo nešto neobično – Sivko je izgubio rep. Cijela je družina krenula u veliku potragu za njegovim repom koja je prerasla u pravu pustolovinu! Pridruži im se i ti i uživaj u novoj pustolovini te vesele ekipe.

'Harry Potter i darovi smrti - 2. dio'
'Harry Potter i Darovi Smrti - 2. dio' posljednja je avantura mladog čarobnjaka, ispričana kroz dva cjelovečernja filma. Pred vam je posljednji film - veliko finale!  Bitka između dobrih i zlih sila svijeta čarobnjaka eskalira u veliki rat. Ulog nikad nije bio veći i nitko nije zaštićen. Harry, Ron i Hermione se vraćaju u Hogwarts kako bi pronašli i uništili Voldemortove posljednje horkrukse. Voldemort otkriva njihovu misiju i započinje najveća bitka ikad. Život kakav su poznavali više nikad neće biti isti...


'Auti 2'
Dvojici prijatelja pridružuje se društvo iz Kurble Bistre i zajedno kreću pomoći Juriću da osvoji prvi Grand prix svijeta, utrku koja će dokazati koji je auto najbrži na svijetu. No put do cilja prepun je rupa, zavoja i iznenađenja jer Šlep greškom postaje dijelom urnebesne ludorije – svijeta međunarodne špijunaže.
Šlep je rastrgan između pomaganja Juriću u važnoj utrci i vuče u supertajnoj misiji kojom dirigiraju iskusni britanski špijun Flin McFin (glas Michael Caine/Zijad Gračić) i špijunka početnicaHelena Hitrošift (glas Emily Mortimer/Alma Prica). Šlep se tako priključuje potjeri ulicama Japana, Italije, Francuske i Engleske, potjere u koju su uprte sve oči svijeta.

KHL Medveščak je pripremio ulaznice za Arena Ice Fever te tako poklanja po dvije ulaznice za svaku utakmicu u Areni!

Nakon uspješne premijere u siječnju ove godine najveći hokejski spektakl u regiji - Arena Ice Fever - ponovno će početkom 2012. postati nezaobilazna sportska manifestacija za sve ljubitelje vrhunskog sporta iz Hrvatske i regije. Prošle sezone utakmice zagrebačkih 'medvjeda' u Areni Zagreb, njih ukupno četiri, uživo je vidjelo 60.800 navijača, a procjenjuje se da će ih ove sezone pratiti više od 100.000 gledatelja, što bi bio svojevrsni presedan za Ebel ligu, ali i hokej u regiji, jer dosad nijedna hokejska manifestacija nije uspjela privući toliko ljubitelja tog sporta na tribine.

Professionails će vas nagraditi jednim poklon paketom.

Dugoočekivani belgijski brand Professionails dobio je novog zastupnika za Hrvatsku, sa stalnom adresom u srcu Zagreba, Maksimirska 80, salon Nokteraj. Brand koji kombinacijom vrhunske kvalitete, kreativnošću i stalnim inovacijama neodoljivo prati novitete u svijetu njege za ruke i stopala konačno je kod nas. Tim stručnjaka koji svakodnevno radi na osmišljavanju novih kolekcija prateći visoke svjetske standarde pruža vašim rukama, stopalima i noktima kompletnu njegu. Rašpice, gelovi, nail art, ulja, lakovi, tipse, tretmani za nokte samo su dio nevjerojatnog asortimana koji je od sada dostupan u Zagrebu. Budite drugačije od ostalih, pružite Vašim rukama, stopalima i noktima vrhunsku njegu sa viskokvalitetnim svjetskim proizvodima odobrenim od svjetskih ministara zdravstva. Radost vrhunske njege ruku i stopala imperativ je svake žene, Vaši nokti mogu biti produženi, ojačani ili samo njegovani i sređeni. Vaše ruke mogu postati nježne i meke, Vaša stopala mogu dobiti njegu kakvu zaslužuju i zasjati punim sjajem! Kako ući u čaroban svijet izrade noktiju, saznajte u prvoj Professionails akademiji u Hrvatskoj. Naučite od vrhunskih stručnjaka kako samostalno ovladati tehnikom izrade i njege noktiju u jedinstvenom tečaju u trajanju od sedam tjedana, upotpunite svoje znanje kratkim tečajevima, saznajte novosti iz svijeta njege ruku i stopala, saznajte kako to rade profesionalci.
Postanite i Vi dio urbanih žena koje su prepoznale Professionails!

KK Cibona je pripremila jedan poklon paket (majica, šal, privjesak...)

KK Cibona je jedan od najpoznatijih europskih košarkaških klubova. Prvi trofej osvojila je 1969. osvojivši kup Jugoslavije, 1972. osvaja Koračev kup sa Nikolom Plečašem i Damirom Rukavinom na čelu. Cibona je podigla trofej pobjednika Kupova 1982. pobjedivši Real Madrid. Između 1980.–1985. osvaja pet naslova Kupa Jugoslavije te tri naslova prvenstva Jugoslavije. Dražen Petrović zajedno s bratom Aleksandrom te igračima poput Mihovila Nakića, Zorana Ćuture, Franje Arapovića i Danka Cvjetičanina, pomažu Ciboni da postane Eurospkim prvakom 1985. godine kada su svladali Real Madrid rezultatom 87–78. Braća Petrović ponovno dovode Cibonu do druge titule europskog prvaka kada su u Budimpešti pobjedili Žalgiris rezultatom 94 – 82. 1987. po drugi puta osvajaju titulu pobjednika Kupova pobjedivši Scavolini Pesaro. 1988. godine igraju finale kupa Koraća prije nego što Dražen Petrović zauvijek napušta Cibonu. Nakon osnivanja Hrvatske lige 1990.-te godine Cibona od tada osvaja jedanaest uzastopnih titula nacionalnih prvaka i pet naslova pobjednika hrvatskog Kupa sve do 2002. godine. Cibona je tih godina redovni član društva europskih top 16 klubova, često priređujuči mnogo drame u utakmicama regularnog dijela. Nakon nekoliko tihih sezona Cibona se vraća 2008./09. osvajajući Kup Hrvatske i prvenstvo, a time se vraćaju u europski top 16. Prije dvije godine Cibona je obranila naslov hrvatskog prvaka, no u Final 4 regionalne lige gubi u posljednjim sekundama nevjerojatnim šutom partizanovog igrača Kecmana.
U posljednjoj je sezoni klub dao priliku mlađim igračima, no tada još to nije bilo dovoljno za osvajanje trofeja. Nakon oporavka Cibona se vraća u dane stare slave.

Durance je pripremio dva poklona paketa.

Set kreme za ruke – božićni poklon set za njegu i uživanje
Tri mini kreme za njegu ruku s esencijalnim uljem lavande, ružom i maslinom učinit će vaše ruke nježnim, mekim i njegovanim.

Gorenje vam poklanja kuhalo za tursku kavu.

Kuhanje kave nikad nije bio lakše uz novo Gorenje kuhalo za tursku kavu! Sjećate se svih iskipljenih voda i uprljanih štednjaka? Gotovo je s tim s Gorenje kuhalom za kavu!

Točan odgovor na nagradno pitanje je: Film, Glazba, TV, Estrada.

Dobitnici nagrada:

Tamara Brečević iz Pazina (parfem Replay Jeans)

Sanjin Blažević iz Zaprešića (knjiga 'Alijenologija' i DVD filma 'X-Men: Prva generacija')

Sonja Duvnjak iz Splita (knjiga 'Alijenologija' i DVD filma 'Medvjediće Winnie')

Julijana Marinović iz Pazina (knjiga 'Vampirologija' i DVD filma 'Harry Potter i darovi smrti - 2. dio')

Milica Šimić iz Krapine (knjiga 'Vampirologija' i DVD filma 'Auti 2')

Danko Buković iz Zagreba (dvije ulaznice za Ice Fever i knjiga 'Kule u zraku')

Zvonimir Nikolić iz Zagreba (dvije ulaznice za Ice Fever i knjiga 'Kule u zraku')

Oliver Marić iz Zagreba (dvije ulaznice za Ice Fever i knjiga 'Kule u zraku')

Anja Lovrić iz Velike Gorice (dvije ulaznice za Ice Fever i knjiga 'Kule u zraku')

Ljiljana Jakšić iz Sesveta (dvije ulaznice za Ice Fever i knjiga 'Kule u zraku')

Verica Barišić iz Zaprešića (dvije ulaznice za Ice Fever i Durance poklon paket)

Martin Katić iz Jastrebarskog (dvije ulaznice za Ice Fever i Durance poklon paket)

Mila Delić iz Zadra (Rosal poklon paket i knjiga 'Dvanaest')

Nada Jelić iz Rijeke (Maybelline maskara i knjiga 'Uzmite sudbinu u svoje ruke')

Davorka Stolar iz Slavonskog Broda (Maybelline maskara i knjiga 'Bilježnica za svaku djevojčicu')

Jadranka Pavić iz Šibenika (Maybelline maskara i knjiga 'Uzgojite svoju superhranu')

Ana Lonjak iz Zagreba (Professionails poklon paket i poklon paket KK Cibona)

Đurđica Ivančić iz Splita (Gorenje kuhalo za kavu)

Dobitnici iz Zagreba i okolice će o preuzimanju nagrada biti obavješteni putem maila, a dobitnicima izvan Zagreba nagrade ćemo poslati poštom na kućnu adresu.